I går drejede mine tanker sig kun om SUSHI lige fra morgenstunden af, så jeg besluttede mig for at lave sushi til mig selv, da manden skulle på arbejde.
Men så var det at Sønnen sms'ede og spurgte om vi gav aftensmaden, og selvfølgelig gjorde vi det...
Så nu blev der lavet sushi til en mere...
Det var bare så hyggeligt, vi fik vendt verdens situationen og fik spist en masse sushi.....
Sådan her så de ud, nye ideer er taget i brug, bla. forskellige krydrede dressinger indeni..
Godt smagte det, og der er rigeligt tilbage til i dag......
"Jeg er blevet spurgt hvad jeg har brugt, her kommer det"
Sushi ris
Tang plader
Wasabi pasta
Agurk
Avokado
purløg
Moden pære (prøv dig frem, melon er også godt)
Rejer
Crapstick (de er et must )
Jeg købte en Tapas pakke i Netto med et mix af fisk (men man kan jo gå til sin fiskehandler og få sushi fisk som er klar til brug), men denne her var ikke værst. (hver slags fisk i pakken passede til en rulle)
Dressingerne til at komme ind i sushi' en lavede jeg af:
Mayonnaise rørt op med carry, salt og peber (til rejer)
Fløde smørost rørt op med paprika og salt.
Fløde smørost rørt op med dild, salt og peber.
Creme fraiche rørt op med wasabi pasta (til tun)
Men kun fantasien sætter grænser og hvad dine smagsløg kan li'.
Som regl servere jeg min sushi med en rørt dip af creme fraich blandet med wasabi pasta (tube) i en af de små skåle ved siden af og i den anden servere jeg en speciel soy sauce fra vores lokaleThai shop, den er super god. (billede af flasken)
Sashimi soy sauce i den første flaske og den specielle vineddike til mine sushi ris fra samme lokale Thai shop i byen.
Kan du ikke skrive lidt om hvilken fisk, grøntsager og dressing du har brugt. Wow din opdækning er rigtig flot!, hvor har du købt skålene?
SvarSletSushi rules
/morten
Hej Morten, så har jeg redigeret lidt i mit indlæg, håber du kan bruge det.
SvarSletDe små skåle er købt i Søstrene migræne(grene)til næsten ingen penge, men de passer perfekt til sushi.
Irene
Som morten og så er inde på så synes jeg også det er nogle fede skåle og tallerkner du har ov vil også gerne vide hvor du har købt det henne ?
SvarSletOg hvad har du kommet i rullerne? Man kan aldrig få for mange nye sushi variationer, jeg har også et par stykker på min blog hvis det har interesse
http://malmsmad.blogspot.com/search/label/Sushi
Hej Jesper.. Jeg har lige redigeret lidt i mit indlæg og skrevet hvad jeg har brugt i de forskellige ruller, men det er jo kun fantasien der sætter grænser,ikk..
SvarSletIrene
Ps. Jeg vil fluks ta et kik :-)