lørdag den 2. juli 2011

Fyldte squash med ris og grønt....

Aftenens tallerken så sådan her ud...  Fyldt squash med ris og en dejlig blandet salat.
Vi laver dem på følgende måde:
Flæk squashen på langs, udhul den og sæt den i ovnen indtil den er helt mør.
Imens skæres et stort løg i tern og bruner det på panden, tilsæt 300 g hakket oksekød og bruner det færdigt med løgene.
Et glas med vand, en lille dåse koncentreret tomatpure og en masse krydderier røres sammen og tilsættes kødet (Dette er vigtigt, da krydderierne afgiver deres smag meget bedre på den måde)
Squash fyldet svitses på en anden pande imens og tilsættes nu kød/tomat blandingen og småslumre lidt..
Tilsidst putter vi kødet op i de udhulede møre squash og drysser godt med revet ost over og gratineres færdig i ovnen....Uhmmm det smager virkelig dejligt......

2 kommentarer:

  1. masser af krydderier ?? Hvad med at speceficere hvilke?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja vi bruger mange krydderier i vores mad, og nødvendigvis ikke de samme hver gang...MEN som regl bruger vi flere slags samtidig, og blander dem med tomat pure'en. Det er somregl disse her vi bruger: Paprika, karry, garma masala, salt og peber... (alle i samtidig)
      Men det er jo op til dine egene smagsløg hvad du ønsker...
      Ps. Det ville klæde din kommentar at du havde Specificeret dit navn......
      Med venlig hilsen Irene

      Slet