Nu måtte jeg også prøve opskriften på Anne Margrethe's kringle, nemlig den som Søren Ryge viste i et af sine programmer... Jeg havde faktisk glemt alt om kringlen igen, da jeg så læste med hos Marianne , og så hendes hjemmebagte kringle. Hun havde valgt at putte revet marcipan i, i stedet for rosiner, og jeg valgte at følge hendes fremgangsmåde....
Jeg nøjes nu kun med en ½ portion, men den blev faktisk temmelig god....
Næste gang vil jeg forsøge at tilsætte lidt revne æbler, det tror jeg vil gøre den ekstra fin...
Mums det ser lækkert ud
SvarSletJa, tror også at revet æble kunne blive godt.. Jeg har også tænkt på lidt hakket ananas...
SvarSletDen er også god når den har været frosset ned... Måtte jo lige teste lidt..
Hyggehygge
Marianne
Og det var den, MUMS lækker :-)
SvarSletAnnanas lyder også spændende, vi må lave et nyt forsøg ;-)
SvarSlet