Pesto lavet af alt godt fra haven, frisk oregano, frisk mynte, frisk timian og friske blade fra tallerkensmækker + hvidløg... Alle disse friske kryderurter i rigelige mængder blandet sammen med en rest olie (fra mine ovntørrede tomater), et godt stykke parmasan ost, lidt god chilisovs, salt og peber og så bare blendes godt sammen...MUMS DET ER GODT....
Op i de færdig kogte pastaer og vupti så har du det her:
Det ser ikke ud af meget, men mine smagsløg blev mere end tilfredse over resultatet..MUMS DET VAR GODT :-)
(Hvis nogle skulle være i tvivl, er planten på billedet en Tallerkensmækker, både blade og blomster kan spises)
Tak jeg troede kun det var blomsterne man kunne spise......så har jeg jo stadig masser af mad i vores have;)
SvarSletBladene smager som karse...prøv selv :-)
SvarSletser meget lækkert ud og holdt helt enkelt som italiensk mad bør være :-)
SvarSletOg så smager tallerkensmækker fantastisk
/Erland
Hej Erland...Helt enig, tallerkensmækkerens blade smager som karse, hvorfor ikke bruge dem til noget spiseligt,ikk
SvarSletOg maden smagte virkelig godt :-)
Irene