mandag den 29. august 2011

Er det nu?

                                                                     ( En lille fad decoration fra weekenden)
Så gik den weekend, som altid, alt for hurtigt....Men på trods af nogle ændringer, endte den alligevel med at blive rigtig dejlig....
Nu går jeg så en ny uge i møde, den bliver travl, lange arbejdsdage, to møder, en selskabelig foranstaltning og jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal sove godt om natten :-)
Vejret er trist, gråt og tunge mørke skyer hænger på himlen og varsler mere regn..... Det er utroligt det kan blive ved? Og så blæser det, det er faktisk blevet helt efterårs agtigt, snart er det vist slut med bare tæer og sommertøjet.......(men jeg trækker det, for et eller andet inden i mig kæmper imod, det kan da ikke være rigtig at sommeren allerede er slut?) Men tanken har igen strejfet mig, mon ikke jeg skulle få vasket og gemt havepuderne væk, hvad siger i, er det nu?

3 kommentarer:

 1. Har det også svært med, at sommeren snart er slut, men der kan heldigvis godt komme mange gode dage i september. Det har vi jo set før og jeg håber på at det gentager sig i år. Rigtig flot dekoration - et helt kunststykke. God mandag fra Jette

  SvarSlet
 2. Hej Jette, tak for din kommentar, og jeg håber du får ret og vi får en sommer-september...
  Irene

  SvarSlet
 3. Hej Irene. Hvor ser det bare fint ud ;) jamen nu skal havehynderne helt bestemt helt væk. Frem med skisokkerne og de varme tæpper :) Tak allesammen for denne sommer :)

  SvarSlet