onsdag den 24. august 2011

Længes...

Onsdag morgen og jeg længes allerede efter weekend...... Det er godt nok hårdt at gå på arbejde i disse dage, men jeg ved jo godt at det vil blive godt igen om noget tid, men puha hvor er det sejt lige nu.....
Og når det er sådan, og trætheden bor i mig, så er det godt nok begrændset hvor spændende man kan være i sin fritid.... Man ryster ikke ligefrem spænding ud af ærmet, og det vil tydeligvis ses på bloggen her..... Men en blog behøver jo heller ikke kun at være sukkersød og "happy", for sådan er "the RL" jo ikke, vel........

6 kommentarer:

 1. Jo for nogen er RL sådan.

  Måske skal man ikke bare tage for givet, at RL skal være sådan.

  Kunne du forestille dig at bruge 5 minutter på at overveje, om du evt. kunne skifte spor og prøve et helt nyt job ? Det har jeg selv gjort og elsker at komme på job hver eneste dag uden undtagelse. Men jeg kan nemt nikke genkende til, hvad du føler.

  SvarSlet
 2. Ingen mennesker som "tør" se på sig selv og livet som det er, oplever ikke engang imellem, at det føles hårdt og tungt.

  Du skal se på det posetivt søde Irene.....

  Du er ærlig over for dig selv og derfor dine følelser og det gør dig til fantastisk menneske at ha i sit liv og hvis nogen burde vide det, er det jo nok mig!!!!

  Gennem opture, nedture, kriser og glæder har vi spillet "boldt" med hinannden og slet ikke altid været enige........ =g det er det der gør en venskab stærkt!!!!

  Knus Janne

  SvarSlet
 3. Hej Frøskuffen...

  Tror du slev på det?

  Lige meget hvor "perfekt" det går, tror jeg ingen har det 100% perfekt, altid....

  Sukkersødt og "happy",jo måske på ydersiden, så lad os håbe for dem at facaden ikke krakelerer på en gang,for så får de sgu et chok...

  Og fordi jeg har nogle hårde dage på mit job, er det jo ikke ensbetydning med at jeg ikke kan li' det. Jeg er faktisk super glad for mit job, og har lige haft 2 fantastiske år, men derfor kan jeg jo godt ha' nogle drøje dage engang imellem, uden det skal betyde at jeg ikke kan li mit job.

  Derudover tak for din kommentar, jeg håber ikke at mit svar var for "hårdt".

  Med venlig hilsen Irene

  SvarSlet
 4. Kære Janne, Jeg takker af hele mit hjerte og kan kun sige "I lige måde", vores venskab er noget ganske særligt, og meget, meget stærkt.
  Knus Irene

  SvarSlet
 5. Nej, nej, dit svar er absolut ikke for hårdt. Jeg glæder mig derimod over, at du svarer sådan.

  Jeg troede, at du var SÅ træt af dit job, at kun weekenderne talte, så derfor ville jeg give dig et lille kærligt spark bagi. Fordi du fortjener anderledes. Ingen mennesker fortjener at skulle lægge al deres energi på arbejdspladsen og være fuldkommen tømt, når de tager hjem.

  Så det var oprigtigt godt ment og ikke andet :)

  SvarSlet
 6. Kære Frøskuffe..Tak for dit svar, og godt jeg ikke helt har skræmt dig væk ;-)
  Og et kærligt spark bagi, er altid godt :-)
  Irene

  SvarSlet