Så blev jeg den heldige modtager af denne helt og aldeles fantastiske opskrift, og jeg fik lov til at dele den med jer, men pas på, den er syndig god og man bliver totalt afhængig...(NU ER I ADVARET)
Nougat mazarin tærte:
Bund:
125 g koldt smør
175 g mel
3 spsk sukker
1 æggeblomme
Fyld:150 g blødt smør
125 g sukker
200 g revet marcipan
1 æg
1 æggehvide
glasur.150 smeltet blød nougat
Smuldr smør i melet. Tilsæt sukker og æggeblomme. Saml hurtigt og stil på køl en times tid. Beklæd en tærteform med dejen.
Rør sukker og det bløde smør grundigt sammen. Rør marcipan blødt med ægget og æggehviden. Bland de to ting sammen og fordel det over den ubagte bund. Bages ca 25 min ved 200 grader. Køles lidt af. Den smeltede nougat (gøres bedst i en plastikpose i varmt vand) smørres på. Put evt (til lidt ekstra på sidebenene) hakkede nødder over.
mums den ser lækker ud! må afprøves en dag :)
SvarSletKH Micha
Hej Irene,
SvarSletnej, men hold nu da fast den ser lækker ud den tærte! Den bliver jeg helt sikkert nødt til at prøve snarest muligt! savl...
knus
Camilla
Hej Micha...Tro mig, den smager så godt så du høre englene synge...MUMS
SvarSletHej Camilla...Du er advaret, den smager HIMMELSK :-)
SvarSletNetop afprøvet - smager fantastisk! Men ikke ligefrem let og luftig :-)
SvarSletHej til dig som er Anomym...
SvarSletGodt du er enig med mig, det er en himmelsk mundfuld, men man kan ikke spise 10 stykker ;-)
Irene