lørdag den 10. september 2011

Kalvekød i Rømertoph

(Før ovn)
Det skulle ha været lammekød, men det var simpelthen umuligt at opdrive i dag, så vi endte op med at købe noget skært kalvekød til retten her:  Og det smagte faktisk rigtig godt, specielt måden jeg tilbereder kødet på inden det kommes op i Rømertoph'en......
I dag fik vi kartoffelmos til, så derfor havde jeg undladt at komme alm. kartofler ned i Rømertophen, og det smagte også vældig godt.......Men lad endelig være med at spare på krydderierne, for retten kan sagtens trække en hel masse......
(Efter ovn)

4 kommentarer:

  1. Synes det ser fantastisk ud som altid ;0) kan næste dufte det ;0)

    SvarSlet
  2. Tak Tina :-) Det smagte også dejligt, og nemt er det jo også..
    Knus Irene

    SvarSlet
  3. Jeg kan smage det eller næsten da:) det skal jeg snart lave det er lige en ret her for familien. Mums lige i øjet .

    SvarSlet
  4. Hej Mikala, Prøv det, det er nemt, sundt og smager dejligt..
    Irene

    SvarSlet