lørdag den 15. oktober 2011

1 time...

TÆNK, at bare 1 time's træning kan gi' så meget energi.....
Jeg har nået alverdens ting i dag, startede med en times træning, så i byen og shoppe endnu en træningsbluse og nogle andre småting.... Så til frisør....Og så endnu et smut ærende, men mere om det i morgen, for nettop dette ærinde er endnu en grænse jeg har overskredet, men der er lige en meget vigtig person som skal ha' det at hvide inden alle andre ;-) , så i må vendte til i morgen........
Nu er aftensmaden spist, jeg har i aften lavet den bedste marinade til tomater jeg nogen sinde har lavet....Hold op hvor smagte den altså godt...Med dejligt Nan brød og Buffalo mozzarella til, så kan man næsten ikke få det bedre, vel.....
Nu skal der nydes en frisk lavet kop kaffe og ses film....Ha' en dejlig lørdag aften alle sammen, og tak fordi i kikker med :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg syntes simpelthen at det er så sejt/flot at du tager din træning seriøs.... Må indrømme at jeg til tider savner det at bare give den gas i et motionscenter, der er noget hyggeligt over det ;0)men mon ikke at mit havekuller kan give lidt af den samme forbrænding ;0) Og mums for en dinner ;0) god lørdagaften til dig og dem omkring dig ;0)

    SvarSlet
  2. Hej Tina.. Jeg er også rigtig glad for det, endlig at få taget sig sammen til at komme af sted....Og så føler man sig som et nyt menneske bagefter :-)
    Knus Irene

    SvarSlet