søndag den 30. oktober 2011

Glad Dag....

Hvor er jeg bare glad i dag, det bobler sådan nærmest over indvendig, hvis i ved hvordan det føles?
Jeg er simpelthen så glad for at jeg tog den beslutning at begynde at træne i et Fitness center, for hold op hvor er det bare skønt.... Jeg var dagens første motionist, så hele centeret lå åbent for mine fødder..
og jeg kunne næsten ikke komme derfra igen, så godt føltes det.... Så efter 2 timer var jeg atter hjemme igen, og den bolledej jeg havde sat til hævning inden jeg kørte var som den skulle være, så nu sidder jeg her, rigtig godt tilfreds med mig selv, med en kop kaffe som stadig er varm (selvom den er lavet på kaffemaskine, men ikke en hvilken som helst kaffemaskine, men en Moccamaster selvfølgelig) , ny bagte 5 korns boller (bagte lige 4 plader til fryserne), vaskemaskinen køre i det fjerne med alt træningstøjet og så er jeg bare så pokkers GLAD :-)
Om lidt vil jeg sætte mig ind i min sofa og starte på min nye bog.
Sønnen kikker forbi senere til aftensmad, desværre uden Svigerdatteren som er så heldig at være i Skotland i disse dage..
Fortsat glad søndag til jer alle :-)

2 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre... og inspirerende.

  Der er bare aldrig nogen, som fortryder sådanne tiltag, vel ?

  Jeg mangler bare at få skubbet mig selv i gang. I går fik vi et step bræt ( hedder det ikke det ? ) Så den betræder vi alle nogle gange, når vi lige kommer forbi. Der er dog ikke kø dannelse endnu ;)

  SvarSlet
 2. Hej Frøskuffen....Jeg kender det jo alt for godt, det med at tage sig sammen og komme afsted...Men gør det, du vil ikke fortryde:-)
  Knus Irene

  SvarSlet