Aftenens tallerken så sådan her ud, nemt, hurtigt og MEGET lækkert...
Kartoffel-Ærte suppe med lækkert brød på ½ time...
2 store bagekartofler (eller tilsvarende alm.)
Et godt stykke selleri ca 1/4 (evt. bladselleri 5-8 stk)
2 løg
½ pose frosne ærter
2 boullion tern eller en god fond.
Vand så det dækker grøntsagerne..
1 dl fløde (her er brugt laktosefri fløde fra Arla)
Salt, peber, timian og persille...
Skræl alle grøntsager og skær dem i små tern.
Kog dem i vand og boullion.
Tilsæt krydderier efter smag.
Tilsæt Ærter og kog op.
Blend det hele.
Tilsæt fløde og Velbekommen.....
Brødet er Pita brød som er delt i to, lagt på en bagerist og drysset med revet ost og en lille snert groft salt...
I ovnen ved 200 grader til osten er smeltet...Uhmmmm de smager altså lækkert....
Lige til sådan en halv kold dag som i dag...
Nøj, det ser godt ud! Desværre er gemalen ikke så god til supper, men så må jeg lave det en aften, han ikke er hjemme ;-)
SvarSletHej Piske...Det skulle du gøre for den smager virkelig godt..
SvarSletKnus Irene