torsdag den 10. november 2011

En historie for livet....

 
Gennem det meste af mit liv har jeg kendt Janne fra Bygebjerg.com , og i stort set alle de år har hun designet og lavet smykker... I årenes løb har hun udviklet sig, og fremstiller i dag nogle af de smukkeste smykker man kan tænke sig. Lækre sten som er udsøgt med et skarpt øje for kvalitet, bundet, viklet og kælet for, for alt hvad hun laver er Unikt håndværk i bedste kvalitet...
Jeg ved det, for jeg bære aldrig andre end hendes smykker :-)
Hun er i år at finde på Gavnø Julemarked, så hvis i kommer på de kanter, så læg turen forbi Bygebjerg.com , og se alle hendes fantastiske smykker....
Jeg vil vove at påstå at hun har noget for enhver smag og pengepung :-)

Hvis i nu ikke lige når Gavnø i år, så åbner hun sit helt eget Showroom, læs mere om det på hendes flotte hjemmeside lige her . Det er helt sikkert et besøg værd, der vil være mange spændende ting at kikke på, smykker selvfølgelig, håndlavet julepynt, brugskunst, gaveartikler og meget, meget mere.
Så riv lørdag eller søndag ud af kalenderen og kør til Haslev og besøg Bygebjerg.com 's ny åbnede showroom i december måned, jeg er sikker på at i nok skal forelske jer i et af hendes fantastiske smykker, ligesom jeg.

3 kommentarer:

 1. Det er bare nogle rigtig fine ting hun har..... var selv på Gavnø i søndags og hilse. kan helt klart anbefale til de andre blogger.

  SvarSlet
 2. Hej Louise...Ja ikk, og ærgerligt jeg ikke nåede at hilse på dig, jeg kom først til Gavnø søndag eftermiddag....Det må blive en anden gang.
  Irene

  SvarSlet
 3. Hej. Mange fine ting med de smykker :) det er bestemt værd at se meget mere på. Øv jeg havde det skidt så kom slet ikke derud. Men mener det er der næste weekend så måske man så kan nå en smuttur :) hyggeligt er det og smukke omgivelser :)

  SvarSlet