onsdag den 6. juni 2012

Jussi Adler-Olsens bøger- de rykker..

Og jeg som bare ikke kunne komme i gang med at læse Jussi Adler-Olsenens bøger, kan nu slet ikke vente med at skulle læse den næste...
Startede vist bare midt i rækken med at læse Journal 64, og kom vist bare ikke rigtig i gang.
Så var det at en god veninde sagde at hans bøger var fantastiske og at jeg skulle starte med Kvinden i buret, og så kørte rouletten bare, jeg blev totalt opslugt... Fasandræberne blev derfor taget med i ferie kufferten, og normalt når jeg ikke at få læst meget på vores ferier, men med Fasandræberne blev jeg om ikke endnu mere opslugt..
Jeg havde faktisk læst de sidste sider inden vi skulle flyve hjem, og ville bare ønske at jeg havde haft Flaskepost fra P med i kufferten.
Nu er det så at jeg med længsel venter på at biblioteket sender mig en SMS om at den er kommet, for hold op hvor er jeg spændt på den.
Har du læst Jussi Adler-Olsens bøger?

6 kommentarer:

 1. Jeg har læst dem alle og er lige så begejstret :-) Jeg elsker simpelthen Carl og hans hjælper (som jeg lige nu har glemt navnet på), og at man følger de samme personer så man lærer dem at kende.
  Er meget spændt på hvem der skal spille rollerne når de skal filmatiseres!

  SvarSlet
 2. Jeg er også i fuldt sving og læst dem alle inden for 1 måneds tid :) Jeg har faktisk lige afsluttet journal64.

  SvarSlet
 3. Jeg har også læst dem alle og blev bare grebet med det samme... Kan næsten ikke vente med at læse mere om Carl, Rosa og Asard (er det ikke noget i den stil de hedder :-)) Venter med spænding på den næste bog og i mellemtiden vil jeg gå igang med bøgerne af Elsebeth Egeholm

  God læselyst.

  SvarSlet
 4. Nej desværre ikke endnu pga af mine øjne ;0( men min skønne mand har forkælet mig med dem alle, så de står bare og venter på mig ;0) glæder mig meget til at kunne komme igang ;0)

  SvarSlet
 5. Jeg har læst hver og en om Carl, Rose og Asad, og kan også kraftigt anbefale "og hun takkede guderne" som også er super god.
  Når du bliver færdig med dem kan jeg desuden anbefale Jo Nesbø´s bøger om Harry Hole og Håkan Nesser´s serie om den Gunnar Barbarotti :)
  Og til Tina kan jeg anbefale lydbøger, som er en god måde at komme igennem bøger når man er træt i øjnene (som jeg til tider er efter en hel dag foran en compurterskærm)

  Christina

  SvarSlet
 6. Heidi, jeg holder også af at disse hovedpersoner, og spændende bliver det at se filmen...

  Linebine....., jeg skal nok også nå Journal64, for hvor er hans bøger bare spændende.

  Anita, Jeg ved hvad du menere,man kan bare ikke vente....

  Tina, Kan du så se at komme igang med at få læst dem, du går glip af så meget... Evt. som lydbog som Christina skriver.

  Christina, Tak for anbefalingerne, de er skrevet bag øret :-)

  SvarSlet