mandag den 4. juni 2012

Kapitel 1. - Opstart


Nu er jeg tilbage efter knapt ½ år, så må jeg se om jeg i det hele taget stadig kan finde ud af at skrive, eller om jeg hellere skulle være blevet væk ;-)
Nogle vil nok mene det sidste, men heldigvis kan jeg se at mange ønsker mig velkommen tilbage, og hold op hvor det varmer...Tak til alle jer, mine trofaste læserer....
I må nok bære over med mig i starten, for blækket skal jo lige løbe til igen, for i den forgangende tid har jeg ikke været så flittig med min PC, den er nærmest rusten i tastaturet, så det kræver nok lidt tid, inden jeg er op i gear igen ;-)
Men der er nok at ta' af, som feks. bøger jeg har læst, tanker jeg har gjort mig, mad jeg har spist, rejsen jeg var på, haven's forunderlige udvikling, billeder der skal tages, meninger som skal deles, hemmeligheder som skal røbes, hverdagens små og store begivenheder, film der er set, opskrifter der skal prøves, grænser der skal overskrides og selvfølgelig kager der skal bages, dekoreres og selvfølgelig spises......
Tja...der er masser af ting der rumstere og vil ud, men et nyt blog indlæg hver dag skal i ikke sætte næsen op efter, det bliver når tiden, lysten og lejligheden melder sig :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg er nu ikke bekymret...... blækken skal løbe til den computer igen :-) ellers kan du jo bare blogge fra telefonen, den ved jeg dur :-)
    Knus

    Ps håber ikke jeg også har sådanne lorterobot dimser i bunden :-(

    SvarSlet
  2. Smiler... Den med telefonen er taget i brug :-)

    SvarSlet