søndag den 9. september 2012

Det er ellers ikke noget jeg normalt gør,men..

Det er normalt ikke noget jeg gør mig i, altså "slanke"produkter, men i Netto så jeg den her og tænkte, i et nødstilfælde kan den måske bruges......Og det kunne den faktisk, den smager nøjagtig som kakaomælk, og det er jo ikke det værste at starte en søndag morgen med....Nu skal jeg så finde ud af hvor længe jeg kan klare mig med den, om den kan række lige indtil frokost?
I hvertfald køre jeg nu til træning, så må vi se om virkningen holder....

4 kommentarer:

 1. Prøv at kigge på næringsindholdet... og så kig på næringsindholdet på en normal Cocio - de ligger meget tæt på hinanden (både kalorieindhold, fedt, sukker osv.)
  Så der er ikke noget at sige til at du synes den smager som kakaomælk, for det er lige nøjagtig hvad det er.

  Denne er blot tilsat nogle vitaminer som absolut intet gør for mæthedsfornemmelsen eller giver en slankende effekt - jeg er ked af at sige det, men du burde hellere spise noget fornuftigt inden din træning ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sjønne, det kan jeg så forsikre dig om at jeg også normalt gør, jeg er slet ikke til alt det "slanke"produkt pjat, tværtimod spiser jeg mindst 600 gram grøntsager om dagen, masser af magert kød, fjerkræ og fisk og KUN meget lidt og meget groft brød....Så NEJ, det er bestemt ikke noget jeg gør eller vil gøre i fremtiden......
   Irene

   Slet
  2. Godt :) utroligt at de produkter overhovedet må markedsføres som "Helps you lose weight".
   Det var absolut ikke for at prædike eller noget - bliver bare så harm over de produkter, som kan give falske forhåbninger for nogen.


   Slet
  3. Vi er såmænd ganske enige, men nogle gange falder selv den "klogeste" i,ikk ;-)

   Slet