Øverst på billedet ses den ene dessert som bestod af hjemmelavet pistacie is med fed chokolade på toppen og en toullies som tag, i bunden var det en kold jordbær suppe og det smagte dejligt sammen.
Den næste dessert var min helt egen Chokolade mousse, toppet med revet hvid chokolade og et drys lakrids pulver, dertil var det "molekylære" hindbær kaviar til.
Her dryppes hindbærsaften ned i meget kold olie...
Spændende! Bærkaviar er også noget jeg har haft lyst til at forsøge, men har aldrig fået taget mig sammen. Var det nemt nok at have med at gøre?
SvarSletHeidi, det var både sjovt og nemt... Hop du bare ud i det;-)
SletNEJ NEJ NEJ nej man kan altså ALDRIG få for meget dessert....
SvarSletOg det var lækkert, kunne godt lige.....
Smiler... Ja dessert skal der være plads til, selvom det kneb tilsidst....
SletUhmmm ;o) Det ser da for lækkert ud. Bare det var mig. . .
SvarSletTak for din søde kommentar iøvrigt ;o)
Jamen John, i skal da være så hjertelig velkommen hvis i kommer på disse kanter :-)
Slet