lørdag den 29. september 2012

Iphone- En ulykke kommer sjældent alene...

Og sådan ser det ud for mig i øjeblikket....
Min Iphone, som desværre aldrig har virket optimalt, har fået skiftet sim kort 2 gange og blevet gendannet endnu flere gange på grund af tale-afbrydelser og dårlig lyd, som jeg så til sidst ikke længere kunne leve med...Den blev for 3 uger siden sendt til reparation og en hel ny Iphone kom endelig retur i torsdags, og nu er det så bare lige at "lortet" (den helt nye Iphone) ikke virker som den skal. Problemet er at dem jeg ringer til eller som ringer til mig overhovedet ikke kan høre mig, medmindre at jeg slår højtaleren til...... FUCK siger jeg bare, det er sgu ikke sundt for blodtrykket. Så på mandag går turen atter til Telia, og det bliver bestemt ikke nogen hygge tur vil jeg lige sige #¤§#¤&%#%#¤
(Dette var bare en ud af de mange ulykker)

2 kommentarer:

 1. Det er da godt nok irriterende ! Jeg har monster mange problemer med min Nokia N8.. Og er nu skiftet til en iphone 4s , som faktisk indtil nu har virket ubeklageligt, og .,. er meget bedre end jeg overhoved havde forventet !

  Håber de forstår at NU er det slut på mandag...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. ;o)) Jeg forstår godt din frustration. Mobil og computer SKAL bare virke!!! Jeg havde mistet tålmodigheden forlængst. Bare giv dem ren besked på mandag, men pas på blodtrykket ;o).

  SvarSlet