onsdag den 12. september 2012

Rugbrød er det i hvertfald :-)

Sådan så det ud, jeg er ikke helt tilfreds, men så ved jeg hvad jeg skal gøre om en anden gang...
For det første skal der efter min smag mere salt i, smagen må godt være mere kraftig og så skal det bages uden form... Men bortset fra det smager det nu ganske udmærket, rugbrød er det i hvertfald :-)

5 kommentarer:

 1. Jeg læste dit rugbrødsindlæg i går og glædede mig til at læse i dag om hvordan det så blev - om du fik indfriet dine rugbrødsønsker. Det gjorde du så ikke helt. Er det første gang du bager rugbrød?
  Jeg har ikke ret meget erfaring i at bage rugbrød, men jeg vil gerne bage alt vores brød selv. I hvert faldt det omfang jeg kan.
  Lige nu her jeg et stort rugbrød til hævning. Den er lavet af min første surdej og jeg glæder mig til at bage det i aften, det hæver nemlig stadig.
  Rugbrød er bare dejligt og selvom jeg ikke har haft vellykkede rugbrød, men denne gang skal det lykkedes.

  VH KunstnerKram aka Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne, jeg ønsker dig held og lykke med dit rugbrød :-)
   Nej, rugbrød er ikke det nemmeste at bage, det synes jeg i hvertfald ikke.... Det er mest tiden det skal bage som volder mig problemer, både denne gang og de andre gange hvor jeg har forsøgt...
   Det var som sagt ikke første rugbrød, men min første surdej....Men jeg giver ikke op, for det skal nok lykkedes....ENGANG, SMILER..
   Glæder mig til at høre mere om dit.
   Mange hilsner Irene

   Slet
 2. Mit rugbrød smager fantastisk. Det er første gang et rugbrød lykkedes. Og så endda med surdej, glæden vil ingen ende tage. Jeg vil nu eksperimentere med de forskellige smage..dejlig. Det skal nok lykkes..

  SvarSlet
  Svar
  1. Super godt at høre...Jeg vil meget gerne ha' opskriften + bagetid....
   Evt. på min mail... mrscakeaholic@gmail.com

   Slet
  2. Jeg ligger den ind på min blog om ikke så længe, så kan du hapse den derfra:D

   Slet