onsdag den 25. februar 2009

Flyv lille sommerfugl ;-)

Turen gik til byen i dag, jeg har jo fri....OG JEG NYDER DET....Jeg skulle lige forbi hudlægen og fik heldigvis at vide at mine to "solskader" på armen var pist væk igen efter de blev frosset bort, for 3 måneder siden...Puha sikke en lettelse.

Så måtte jeg jo lige forbi mit bibliotek for at se om de havde fået bog hjem som jeg SKAL læse...."Hvor lagde jeg babyen" af Julia Lahme. Den skal jeg bare have fat i og få læst,og jeg glæder mig til den ligger der til mig. Jeg er jo meget stædig, så alt hvad jeg læser er lånt på mit bibliotek. Bibliotekaren sagde at de stadig ikke havde fået den hjem, men at Julia Lahme vist ligger helt i top på hit listen, så selvfølgelig får de den snart..Jeg blev flugs skrevet op ;-)


Klokken var 12 da vi kørte videre, nu stod Netto for tur, der skulle handles ind.I netto fik vi ordnet de mest nødvendige indkøb, og så fik vi lige den glimrende ide at spise marinerede tomater med godt brød, ost, oliven og rødvin til frokost.....Uhmmmmm.....ja, hvorfor ikke nyde at vi har fri :-)


Så det var hvad vi gjorde, og dejligt var det på en helt almindelig onsdag middag at spise lidt lækkert og dele en dejlig flaske rødvin...
Nu er jeg inspireret, glad og i godt humør, derfor vil jeg finde mine maler ting frem og se på den sommerfugl ;-)
1 kommentar:

  1. Fik da lige en fantastisk lyst til marinede tomater oliven og feta da jeg læste dit indlæg, så nu vil jeg gå i køkkent :)og så er den aftensmad klaret. God dag

    SvarSlet