onsdag den 25. februar 2009

Og sommerfuglen fløj......


Penslen arbejdede på højtryk, og farverne blev mixet og der blev malet og duppet og alt muligt andet, det gik bare derudaf.
Sommerfuglen lever, og jeg tror faktisk at den får lov til at overleve denne gang. Billedet er slet ikke færdigt endnu,langt fra, men nu begynder jeg da at kunne se hvilken form mit billede tager. Jeg har mega meget at lære endnu, men jeg er 100% sikker på at dette ikke er mit sidste billede, det er så hyggeligt og inspirerende.
Nu vil jeg sætte mig i min sofa, slå benene op i mit hjørne og drikke mig en kop ny lavet kaffe, i morgen er der endnu en fridag i udsigt, skønt..

6 kommentarer:

 1. HVORFOR en helv.....er du ikke startet med at male noget før.

  Ja jeg sidder her midt i den svenske muld og ryster på mit hoved og tænker at det godt nok er skønt at du endelig er vågnet op igen og kaster dig ud i noget nyt.
  Men samtidig kan jeg ikke lade være med at tænke tanken om hvordan verden ville ha været, hvis du havde taget de chancer livet har budt dig.

  Men bedre sent end aldrig... du kan, du vil og du tør og jeg er skide stolt af dig.

  Mange tanker
  janne

  SvarSlet
 2. AWWWWWWWWW....Tusind Tak Søde Janne, nu sidder jeg jo her og bliver helt rørt. Kæmpe knus til dig ;-)

  SvarSlet
 3. Sommerfuglen er blevet super god, du kan bare det der. Mine øjne syntes at himmelen virker lidt tung.. Jeg ved ikke hvorfor men en gul baggrund kunne være flot. Udtrykket bliver så mere grafisk, end naturalistisk.. Valmuerne og sommerfuglen sidder lige i øjet. Det er vist godt du har fået gang i farver og pensler, du har jo talent for det...

  SvarSlet
 4. Tusind tak Mette Lykke, hvor er det dejligt at nogle kan li det man laver :-) Og ja, du har fuldstændig ret, himmelen er for mørk, der venter stadig mange timers maling på det billede...selv sommerfuglen har jeg ændringer til, nu jeg har gået og kikket siden i går, men på et eller andet tidspunkt skal det nok lykkedes mig :-) Ps. Jeg sætter stor pris på din ærlighed og din kritik, det er den bedste måde at lære på :-)

  SvarSlet
 5. Du er godt nok super, super kreativ. Jeg er vildt imponeret.
  For nogle år siden købte jeg nogle lærreder, maling, pensler osv... for så kunne jeg jo liiige i løbet af et splitsekund lave noget kunst til væggene. Hvor svært kunne det være.........;) MEGET svært - har droppet den tanke;) Så jeg ved, hvor hamrende svært det er.
  Men du kan! Så god fornøjelse med fremtidige malerier.
  Mange hilsner
  Hanne

  SvarSlet
 6. Hej Irene
  Sikke talent du har. Det er bare flot det maleri,du har lavet.
  Sikke nogle kager du kan lave, WoW.
  bare det var mig der kunne det.
  Hej fra din gå /snakke ven

  SvarSlet