tirsdag den 10. marts 2009

Den grimme ælling....

"Der var så dejligt ude på landet;" Sådan begynder eventyret om den grimme ælling, og lige der ude på "landet" stødte vi i dag på den grimme ælling. Grim er nu så meget sagt. Den svømmede rundt der helt alene, men rundt omkring var der en masse smukke ænder, som var så nysgerrige og bare ville fotograferes ;-)

Rap-Rap.... sikke mange der var.


Og de svømmede og svømmede, indtil den ene sagde til den anden...Lad os gå en lille tur.....Og som sagt så gjort, de gik og de gik, hele vejen over vejen og over i den anden sø.

Som tiden gik, og ænderne gik og vi gik, bliver den grimme ælling nok med tiden til en smuk and.......(Ingen Svane, som i eventyret).

"Da følte den sig ganske undselig og stak hovedet om bag vingerne, den vidste ikke selv hvad! den var alt for lykkelig, men slet ikke stolt, thi et godt hjerte bliver aldrig stolt! den tænkte på, hvor den havde været forfulgt og forhånet, og hørte nu alle sige, at den var den dejligste af alle dejlige fugle; og syrenerne bøjede sig med grenene lige ned i vandet til den, og solen skinnede så varmt og så godt, da bruste dens fjer, den slanke hals hævede sig, og af hjertet jublede den: “Så megen lykke drømte jeg ikke om, da jeg var den grimme ælling!”
SLUT2 kommentarer:

 1. :o)
  dejligt med et lille eventyr med skønne billeder.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 2. Og det er ganske vist...
  Og den levet lykkelig til sine dages ende. Snip snap snude.
  Ha en dejlig dag i morgen.

  SvarSlet