lørdag den 7. marts 2009

Jeg var lige en tur i Italien i dag....

Mine smagsløg var i hvert fald i Italien i dag. Jeg var til 50 års fødselsdag, hyggeligt og rart og så fik vi den mest lækre og velsmagende Italienske buffet..Uhmmmm... Jeg elsker Italiensk mad og Italiensk vine.
Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, med en masse små sjove input, og nu er jeg så atter hjemme igen, og min sofa ønsker mit selskab i den grad.
Så det står på sofahygge, film og total afslapning
I morgen skal vi ud og gå, lidt motion er vist tiltrængt.
Og så skal jeg ha gang i mine sukkerblomster, jeg BRANDER efter at få prøvet mine nye blomster forme og den dertil indkøbte tylose....
Nu skal der fremstilles sukkerblomster, og jeg glæder mig vildt.

4 kommentarer:

 1. Det lyder til at have en dejlig fødselsdag. Italiens mad er lækkert, jeg har en onkel som er en mester i det. Han underviser på aftenskolen og laver mad til fester. Søren elsker vittelo alla tunato, kalvekød med tunsovs.
  Hyg dig godt på sofaen. :-))

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig. Jeg synes også at italiensk er noget af det aller, aller bedste.
  Hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 3. Uhmmm Uhmmm Uhmmmm..... Nøøøøøøj... Sidder her kl 8 et eller andet om morgen... Og får vildt meget lyst ti en god Italiensk middag... Med et godt glas Amarone til... Uuuuuuuhhh

  Italien kan altså et eller andet med mad og vin... :-)

  Jeg bliver da nød til at finde på noget til i aften -GG-

  SvarSlet
 4. Kære Mette Lykke, hvor må det være dejligt at have en onkel med de talenter, så kan du jo få en masse gode tip og ideer. Den opskrift på kalvekød med tunsovs vil jeg da meget gerne have, hvis du vil dele den med mig?
  Kære Hanne, Ja italiensk mad er vidunderlig, kan slet ikke vente til min sommerferie i Italien.
  Kære Vibeke,Italiensk mad er lækkert og kan noget særligt, og en god Amarone er bestemt ikke at kimse af. Jeg håber du får en dejlig "italiensk" aften i aften, med alt hvad der dertil høre ;-)

  SvarSlet