onsdag den 4. marts 2009

KNOPPER........

Himmelen var så smuk her til morgen, og lun og forårs agtig. Haven var dejlig og en masse blade skulle rives væk, og gøre plads til foråret som er på vej.
Se lige her, er det ikke smukt, mit kirsebær træ med knopper. Hyacinter på vej op med de skønneste store knopper gemt mellem de tykke blade, hvilken farver mon de bliver...

En lille bitte fjer på en gren, så sød, så blød og så smuk, det blev ikke kun til et billede af denne fjer, men mange.


Bladene blev revet sammen i bunker, puttet i sække og skal nu videre til genbrugscentralen, der bliver mange ture dertil i de kommende måneder, men snart er det sommer og hvad gør så det.
ÅH.....hvor jeg glæder mig til sommer og vores sommerferie, det kan kun gå for langsomt, til sommer, sol og Italiensk mad og hygge :-))

Men intil da, skal der bages en million kager, og jeg glæder mig, mest til at pynte dem :-))
4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se alle dine fine kager.
  Skønt, at foråret er på vej:)

  SvarSlet
 2. Det er nogle dejlige billeder du har taget.. Det med fjeren, er bare så fint... og hvor vi glæder os til lidt varme i luften, vinden har været ualmindelig strid her, østen vinden er bare så fæl. Den havde en hilsen med fra Sibirien i dag.:-))

  Kager, flere af dem.

  SvarSlet
 3. Smukke billeder, man kan da kun blive i forårshumør:)
  Er spændt på at se alle kagerne:)

  SvarSlet
 4. Til Hanne, Mette Lykke og MissMuffin. Ja, lad os håbe at vinteren er slut og foråret virkelig er kommet for at blive ;-)
  Og Kager, det lover jeg der vil komme massevis af i årets løb ;-)

  SvarSlet