tirsdag den 28. april 2009

Det er snevejr i min have...

Ja, det sneer i min have i dag, alle mine japanske kirsebærtræer drysser det fineste lag blade ud over hele min grønne græsplæne.
Smukt ser det nu ud, men jeg ville nu hellere have at de blev på træerne..

Rabarberne buldre op af jorden, jeg skal vist snart lave en rabarber kage eller noget, er der nogle derude som har en rigtig god opskrift på en rabarber kage eller noget andet med rabarber i?

Og mine lupiner er også langt fremme, jeg glæder mig til at se hvilke farver de bliver til i år...

Men lige om lidt skal jeg ud og lave min aftensmad, jeg er godt nok sulten. Kuren i dag har bestået af 1 skive ristet rugbrød, 1 æg og en banan til morgenmad. Frokosten bestod i 1 kop hytteost og 5 salt kiks.......Og nu om lidt skal jeg have 2 pølser, 1 kop rå broccoli, ½ kop gulerødder , 1 banan og ½ kop vanilleis Helt ærligt, så håber jeg sgu at vægten viser resultater torsdag morgen....
8 kommentarer:

 1. Det er ærgeligt at blæsten tager blomsterne. NYD din is.
  Du har fortjent den..

  SvarSlet
 2. Den kur er altså lidt mystisk:)

  Jeg er blevet helt vild med rabarber, det smager jo SÅ godt! Jeg lavede en meget populær lagkage til min venindes bryllup: mandelmarengsbunde, rabarberkompot og hyldeblomstskum. Smuk og lækker!
  Opskriften er fra den bog der hedder "Kager der smager"...

  SvarSlet
 3. Ai.... Er det det du må spise...:-O. Din stakkel... Jeg var da død af sult -GGG-
  Nå men rabarber/jordbær mousse... Uhmmmm Det må du helt sikket lave. Sammen med hyldeblomst mousse og lyse bunde... Skønt :-) Opskriften finder du på kageportalen.
  Men helt ærligt... Mine rababer er max 10 cm over jorden... Dine ser helt udvokset ud. Får du mere sol end mig -G- Snyd siger jeg bare

  SvarSlet
 4. Hej Mette Lykke, og du har ret, jeg har sgu fortjent den sølle ½ kop is ;-)

  SvarSlet
 5. Hold ud du skønne !!!!
  Jeg er sikker på at det kan ses på vægten lige om lidt.
  Men hvor er det da fedt at der står is på menuen hver aften.....

  Glæder mig til at følge kiloernes raslen :-)

  SvarSlet
 6. Miss Muffin, kuren er en kemisk mystisk sammensætning...og jeg er vildt spændt på torsdag morgen og vægten :-) Din opskrift vil jeg lige kikke nærmere på, lyder lækkert..Tak for tippet :-)

  SvarSlet
 7. Søde Vibeke..og ja, jeg er ved at dø af sult, men 3 dage klare jeg lige, har jo en del at tærre på;-)
  Jeg vil kikke nærmere på kageportalen, og angående de rabarbere....Ja, så er du meget velkommen til at komme forbi og hente så mange du vil have :-)

  SvarSlet
 8. Kære Perletosse.. Jeg bider tænderne sammen, holder munden lukket og lader broccolien rumstere i maven, og klare også i morgen med... Is'en er en lille trøst, ½ kop er ikke meget men dejlig.
  Og jeg skal nok melde ud på torsdag, om min vægt har ændret sig.

  SvarSlet