mandag den 27. april 2009

Sure rødbeder og søde kager...

Kagerne blev så fine, ikke noget vildt og prangende, men helt naturligt og sødt til lige nettop denne begivenhed...
Der var mange søde kommentarer med på vejen, og dem blev jeg rigtig glad for :-)

Men smage dem, blev der ikke noget af...Jeg har fra i morges været på kur, nu skal det altså være, og specielt nu vi snart skal på ferie...jeg ville jo gerne af med et par kilo (snare 10) , så i dage startede jeg et forsøg..en kur på 3 dage med noget meget mærkeligt mad....En halv grapefrugt, ½ skive ristet rugbrød og 2 tsk. peanutsbutter udgjorde min morgenmad....Frokosten bestod af 1 skive ristet rugbrød og 120 g tun.....Og om et øjeblik skal jeg så have 100 g kylling og 100 g and, 1 kop rødbeder i eddike, 1 kop grønne bønner og et lille æble....Og til dessert en kop vanilleis...Sjov sammensætning....og den i morgen er endnu sjovere...MEN MEN MEN....nu prøver vi, sådan bare for sjov om den virker...3 dage og så 4 dage normal spisning og så 3 dages kur igen osv.....
Jeg er i hvert fald meget spændt..og det kan jo ligesom ikke gå hen og blive værrere...Vel???? *SMIL*


10 kommentarer:

 1. Sjove og søde figure på kagerne, og så kan man se hvad der er hvad. Meget smart.
  Håber kuren er god og det lykkes at smide et par kilo..

  SvarSlet
 2. Tusind tak Mette Lykke,og jeg håber også at det virker...Men puha hvor er jeg mæt ovenpå alt den aftensmad..Det var godt nok MEGET kød...og de Rødbeder i eddike og æblet blandet sammen smagte godt nok super godt, det er ikke sidste gang jeg har prøvet det.

  SvarSlet
 3. Søde søde kager :-)

  Mht din kur... Jeg prøver jo også at tabe mig mine 10 kilo for meget ( skide svært når man er en sukker sulten kage bims )
  Men her er ca hvad min kur lyder på :

  morgenmad 2 stk kiwi eller appelsiner, et stort glas vand, 30 gram havregryn og LATTÈ -SS-

  Frokost : 300 gram grøntsager af en eller anden art og 100-120 gram kylling. Et stort glas vand

  aftensmad : 300 gram grøntsager og så familliens aftensmad... dog ikke kartofler, ris og pasta

  Husk lidt frugt eller grønt som mellem måltid :-)

  Det virker...:-) JEg taber ca 400-500 gram om ugen... Hvis jeg altså overholder kuren....-GG-

  SvarSlet
 4. Pøj pøj med kuren. Hvor jeg kender det... Men med sommeren forude bliver det lidt lettere at stramme sig an. Så lad os håbe på, at vi er nogle kiloer lettere, når sommeren rigtigt kommer.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 5. Hej Vibeke...Åh..ja de pokkers kilo når vi nu elsker alt det søde sukker kage bims :-)
  Og ja, din kur lyder meget fornuftig, faktisk er det noget alla den jeg før har tabt mig meget med, men jeg kan ikke rigtig finde gnisten til at komme igang med alle de grøntsager, selvom jeg godt ved at det er den eneste vej.
  Nu prøver jeg denne her, om ikke andet så for at kick starte din kur. Men hvor er det pokkers svært når vi har en sød tand.

  SvarSlet
 6. Hej Hanne...Ja, gid vi er ;-) Men sommer er lige med is...OG JEG ELSKER IS....og KAGER....Og SLIK....øv..ja, men engang i mellem skal jeg tage mig sammen, og det er altså nu...*SMIL*

  SvarSlet
 7. Jeg må også med skam indrømme, at jeg har været i isen her til aften... Jeg havde ellers bestemt mig for en sukker-fri-uge... Ind imellem forbander jeg den mund, som jeg har, der er fyldt med søde tænder;)

  SvarSlet
 8. Jeg er helt pjattet med dine figurer! Det lyder som en sjov kur - hvor har du fundet den henne? Er det en man kan google?

  SvarSlet
 9. Hej igen Hanne...*STORT SMIL* Hvor jeg alt for godt kender til de søde tænder..

  Hej HUSET I HOU, tak for dine søde ord :-) Og kuren har jeg fra vores venner som lige har prøvet den med gode resultater...Nu prøver jeg den lige og hvis jeg taber mig, sender jeg kuren til dig,okay?

  SvarSlet