søndag den 3. maj 2009

Atjuuuuuuu......

Himmelen er tung, mørkt er det blevet, og man mærker at der er regn i vente. Det se jeg for en gang skyld frem til, for min pollen allergi er godt nok slem for øjeblikket. I flere uger har jeg nu været plaget med kløende øjne, tilstoppet næse og det har været noget så rædsomt.
Jeg har godt nok spist allergi piller hver morgen (Benaday), men ikke meget har det hjulpet, og jeg har virkelig været ved at gå ud af mit gode skin......MEN så i går, var jeg på apoteket og fik købt denne her (Flixonase) og tro mig, nu er jeg allerede næsten uden allergi problemer, jeg føler mig faktisk helt normal igen....Åh..hvor er det bare skønt...
Så nu står den på 2 slags allergi medicin, men hellere det end kløende øjne og tilstoppet næse.

Søndagen gik meget nemmere end først antaget, Perletossen http://Perletossen.blogspot.com som jo siger at hun kender mig rimeligt godt (det gør hun også ), påstod at jeg nok allerede havde lavet alt for mange sukker blomster til den nye kage, så jeg gik lige i gang med at dekorere (fake)kagen med blomsterne sådan så jeg kunne se hvordan og hvor mange jeg skulle bruge, og hun havde jo helt ret.....der var et par stykker i overskud, så jeg behøvede slet ikke at lave flere.
Så i stedet for, har jeg nusset rundt og lavet andre små ting, ordnet kaffemaskine, lavet mad og sat i ovnen osv. osv... om et øjeblik skal badeværelserne lige ha' en kærlig omgang, og så skal jeg simpelt hen slænge mig i sofaen og glo tv og lave ikke en sk.. mere i dag.


2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare godt at den der spray virker - man har jo lov at være heldig engang imellem.

    SvarSlet
  2. Å ja det var skønt med regn i går. Jeg har også været rigtig syg af birkefeber i år men fik heldigvis god hjælp af Anok der fjernede toppen af ubehaget og kun lod mig tilbage med trætheden.

    SvarSlet