lørdag den 2. maj 2009

GAB....

GAB......Og awwwww.....hvor er jeg bare træt, jeg har i 5 timer siddet ret op og ned på en stol og lavet sukker blomster til min næste kage, og jeg må indrømme at jeg er døden nær, af træthed ..mest i min stakkels ryg.
Så jeg vil gå i seng nu, så jeg kan blive frisk til en ny dag....SOV GODT ALLE SAMMEN,DERUDE I BLOGLAND......HVEM I NU END ER, SEND MIG EVT. EN LILLE HILSEN ?

4 kommentarer:

 1. Du har da godt gang i kageriet i øjeblikket. Helt så jeg bliver misundelig ;-)
  JEg skal lige høre dig om noget. Hvilken marcipan bruger du til overtræk ? Jeg er blevet bedt om at lave en kage med halvt af fondant og marcipan.... Er lidt lost om hvilken marcipan der er bedst.
  Knus og sov godt
  Nabo vibse ;-)

  SvarSlet
 2. Her en lille hilsen fra Skåne !!!!
  Glæder mig til at se den næste kage, er sikker på at den også bliver skøn.
  Du bliver sgu da bare så skrap til det kage ræs.
  Og nu ikke noget brok :-), kender jeg dig ret og det mener jeg nok jeg gør, har du sikkert lavet alt for mange blomster, så der også bliver til en masse små lækre ekstra kager til MIG :-)
  Håber jeg.....
  Sov godt

  SvarSlet
 3. Av hvor du må slide og slæbe de blomster.. Husk nu det er en hobby som skal give dig glæde..

  SvarSlet
 4. Søde Nabo Vibse ;-) Du får lige en mail.

  Kære Perletossen, alias min søde Janne, du kender mig alt for godt, og der bliver sikkert et hav af blomster tilovers...Og kommer du skal jeg nok lave en fin kage til dig :-)

  Søde Mette Lykke...Ja det tager mange timer at lave blomster og det er også hårdt for ryg og arme, men jeg nyder det og slapper helt af i mit hoved når jeg sidder der og nørkler, så jeg hygger mig med det og nyder min hobby og pation:-)

  SvarSlet