mandag den 22. juni 2009

SKO..SKO...SKO....SKO....SKO....

PUHAAAAAAAAA.....sikke en dag, jeg har lavet alverdens ting, været både i byen og i centeret, og brugt en masse penge...UPS..... Men jeg fandt mig endelig et par nye sandaler, efter at have besøgt samtlige sko butikker i hele byen/centeret, og nærmest prøvet 1000 par...Disse er bløde og behagelige at have på, og jeg tror sgu at det endelig er de rigtige...Over disken røg også lige en sort kjole..Jeg måtte eje den...og en rød top til og en turkis t-shirt...så nu er det abselut også slut med at bruge penge inden vi skal på ferie lige om lidt ;-)
Haven står så flot i øjeblikket, alle mine blomster blomstre så smukt og jeg glæder mig til at få manden hjem på onsdag, så han kan se hvor smuk den er...Jeg glæder mig, 2½ uge er længe at måtte undvære ham.
Se nu lige her, selv mine tomatplanter blomstre....Snart er vi vel selvforsynende *SMIL*
Men nu er det tid til at lægge tøj sammen, jeg har vasket og vasket...og 3 maskiner ligger her og vendter på at blive lagt sammen....Og ved i hvad ? Så er det tideligt i seng, for jeg er DØD træt.
Lige en sidste ting, hvor har det været skønt vejr i dag :-)

4 kommentarer:

  1. Ja det har været super lækkert vejr! Og hvor er du heldig sådan lige at skulle på ferie - må jeg spørge, hvad det er for en rose du har i haven?

    SvarSlet
  2. Hej Huset i Hou..Jeg ved ikke hvad rosen hedder, den stod her da vi købte huset, men roserne bliver kæmpe store og fløjels bløde...

    SvarSlet
  3. Ih, sikke du kan shoppe! Nu må du også være ferieklar:)

    SvarSlet
  4. Hej Mrs.Cakeaholic. Jeg er temmelig sikker på at den rose du har vist er den der hedder Symphonie !Hilsen Blomstertossen

    SvarSlet