onsdag den 12. august 2009

Der var Christina, Vibeke, Frau Putz, Anja, Piskeriset, Søs og Mette Lykke

TAK til alle jer som læste med og ikke mindst Tusind tak til jer som kommenterede mit indlæg ang. Køb af køkkenmaskine:-)
Jeg blev så glad over alle jer som kom med en kommentar og virkelig havde en masse at dele ud af, at jeg fik lyst til at fortælle jer det, og opfordre andre læserer om at sende en lille kommentar engang imellem, det er så hyggeligt.
TUSIND TAK SKAL I HA* BÅDE JER DER KOMMENTEREDE MEN OGSÅ TIL JER SOM BARE KIKKEDE MED :-)
Jeg er nu gået i tænketank, angående den køkkenmaskine, men jeg er nok begyndt at hælde lidt mere til en Kenwood, det lyder som om i har gode erfaringer ang. den. Min Farmor havde også en Kenwood engang, så der er måske en dybere mening med at det bør være sådan en jeg vælger. Hun var en rigtig god "Kogekone", så hun havde nok også styr på sådan noget, ligesom alt andet.
Nå, men det er ikke sommervejr i dag, det blæser og tunge skyer hænger over hovedet på os her på syd sjælland, men det må vel også være vores tur nu, efter at jylland har stået for skud i lang tid nu.... UPS..nu regner det også ;-)
Men til alle jer derude som læser med, smid endelig en kommentar ind, det ville glæde mig og så er det jo også sjovt at se hvem i er ;-)

4 kommentarer:

 1. Jamen dog... Velbekomme :o)

  Og god fornøjelse med udvidelsen af maskinparken.

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg synes mest, jeg bidrog med, hvad jeg havde hørt andre sige - selv har jeg ikke de store erfaringer på det område :-)

  Men jeg håber, du finder en maskine, der passer til dine behov - god jagt!

  SvarSlet
 3. Ja jeg tror heller ikke jeg var den store hjælp, men tusind tak alligevel :-) Og held og lykke med indkøbet, glæder mig til at høre mere!!

  SvarSlet
 4. Mystisk ... jeg havde skrevet et langt indlæg i går, det er her ikke. Men der var godt nok også lidt knas med bloggeriet... Så du får den lige igen:)

  Jeg nyder jo at læse med hos dig, så derfor også et lille pip herfra om køkkenmaskinerne. Jeg har en gammel Kenwood - sikkert mere end 25 år gammel. Et arvestykke fra min mormor. Den kører upåklageligt endnu ... med en smule støj;)

  Min mor har en Electrolux. Jeg har hørt hende sige, at den kun dur ved store portioner. Jeg tror, at modsat Kenwooden, at det er skålen, som kører rundt og ikke dejkrogen.

  God dag til dig:)

  SvarSlet