tirsdag den 11. august 2009

Hvilken en' ?????????


Bosch
Ja, hvilken en skal jeg vælge?
Kenwood
Jeg vil så gerne have mig en køkkenmaskine, en som både kan piske og røre dej, og gerne en som er solid og nem at have med at gøre, og nem at rengøre....

KitchenAid
Men nu er det så, hvilken en skal jeg så vælge??????


Elektolux
Men kors i hytten hvor er de dyre...Jeg hælder mest til Bosch'en den lyder super god, men koster også den nette sum af 4000 kr.
Hvilken køkkenmaskine har du?
Hvilken vil du anbefale?
HJÆLP MIG, TAK.....

7 kommentarer:

 1. Ha, ha, jeg ved ikke om det er en hjælp, men jeg har en oldgammel Kenwood, den larmer helt vildt, men hvor er den dejlig! Pålidelig, klarer alt, nem at gøre ren, bare skøn! Min svigermor havde også en, den blev slidt op, efter ca. 35 år tror jeg :-) Dejlig blog som jeg følger her fra NZ, hvor vi også elsker at bage og dekorere kager!

  SvarSlet
 2. Jeg har Kenwood... Og jeg er VILDT glad for den. Jeg ville bare ønske at det var den store jeg havde købt... Altså den der kan rumme mere -s- Men den køre bare derudaf :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige købt en Electrolux Assistent - og er MEGET tilfreds.
  Min mor har haft sin (Dengang hed den Ballerup Mixeren) i ufatteligt mange år - og den kører stadig, så jeg håber min er lige så meget "kram" som hendes.

  Electrolux'en har vundet "Tænk"'s test af køkkenmaskiner, og så har den klart den største skål, hvilket var et krav fra min side.

  Jeg fik den for 2.600,- incl. fragt på www.hjem.dk, så det var en del billigere end i butikkerne. Den stod i skuret dagen efter jeg bestilte den :o)

  SvarSlet
 4. Jeg ææææælllsker min Kenwood og ville ikke bytte den for noget som helst i (kage)verdenen - måske bortset lige fra en større/stærkere kenwood :o).

  Det vigtigste for mig er hvor mange watt den er på. Til brød og kagedej m.v. er 800 watt nok, men skal du til selv at lave sugarpaste, så skal du op i f.eks. 1500 watt.

  Glæder mig til at se hvad du vælger.

  Hilsen
  Anja - Kagegalleriet.dk

  SvarSlet
 5. Det var da et godt spørgsmål! Jeg følger interesseret med, for jeg har gået lidt i de samme tanker :-)

  Umiddelbart har jeg ikke rigtig hørt noget om Bosch-maskinen, men de andre tre har jeg hørt flere positive anmeldelser af.

  Håber du finder dig en god maskine!

  SvarSlet
 6. Hvor er jeg glad for at høre at du nu vil gøre alvor af det og købe en maskine:-)Jeg glæder mig til at se hvad du vælger. Jeg har også hørt meget godt om Kenwood. Knus

  SvarSlet
 7. Åh ha.. jeg mangler også sådan en krabat.. Jeg er spændt på hviken du vælger,det er jo noget af en investering..
  Knus fra Øen.

  SvarSlet