torsdag den 20. august 2009

Et Spøgelse i haven....

Mit spøgelse i haven er min parasol som mangler en split for ikke at knække ned for oven, den skal bare laves men dertil er vi ikke nået endnu....Den står der og ligner et spøgelse, og måske har den en præventiv virkning på en evt. indbrudstyv ;-)
Ellers er det skønt vejr i dag, jeg prøver at holde humøret oppe, men det er ikke altid lige nemt...... Men lige om lidt er det fredag, så skal det hele nok gå...Og min weekend skal jeg bare bruge til at slappe af i, det bliver skønt.
Hvad skal i lave i weekenden?

5 kommentarer:

 1. Sikke et fint spøgelse :-D

  Ja hvad skal der laves i weekenden... En "lille" bryllupskage til 80 pers... Og så skal jeg igang med min show kage til scandinavian kage konkurrence :-)

  SvarSlet
 2. Søde Vibeke...Sikke travlt du dog får, og jeg glæder mig helt VILDT til at se dine kreationer....Spændende og god arbejdslyst ;-)

  SvarSlet
 3. Put dig godt i haven med en god bog ;0)
  I denne weekend skal jeg sørme osse ligge varer på shoppen... Der er lige kommet en sending igen til morgen ;0) dejligt og så skal jeg bare mor/søn hygge i alle hans vågne timer... går nok en tur i fredsskoven og kigger efter får, han er såååååå glad for den slags dyr osse.. :0)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin ny baggrund du har fået:)

  Mine weekendeplaner står også bar på afslapning. En dag herhjemme og en dag i kolonihaven..
  Jeg har heller ikke det bedste humør eller den største energi for tiden..

  SvarSlet
 5. *tihihih* :-)

  Fredag er lidt usikker, men jeg skal i hvert fald forbi en række specialbutikker for blandt andet at købe asiatiske råvarer. Lørdag skal jeg træne, og så er resten af dagen pt. uafklaret. Søndag skal vi kort forbi noget familietamtam, hvor der er nogle østrigere på besøg, inden vi skal bruge hele eftermiddagen med at hjælpe nogle venner med at slæbe ting.

  SvarSlet