tirsdag den 18. august 2009

TE, STREPSILS OG PANDEKAGER.....

Så blev det fyraften, efter arbejde, efter madlavning, efter pandekagebagning og efter oprydning, støvsugning og andre praktiske gøremål. Jeg har haft ondt i halsen hele dagen :-( så den har stået på TE og STREPSILS hele eftermiddagen (te drikker jeg kun når jeg er syg).
Men en bunke pandekager fik jeg da bagt, og de skulle selvfølgelig spises med min hjemmelavede brombær syltetøj...Uhmmmmmm jeg manglede bare lige kaffen, men den smager ikke når jeg har ondt i halsen :-(

Denne skønne buket fik jeg i går, er den ikke flot...Jeg nyder dens mange farver og sætter stor pris på at være så heldig at få sådan en engang i mellem af vores søde venner :-)
Ellers har dagen i dag gået helt smertefrit (på nær min hals).
Min søde veninde fra Sveriges land ringede og vi fik lige drøftet verdens situationen og alt det andet ;-) Det var skønt at høre hendes stemme, der går desværre for lang tid imellem, synes jeg, men hun har travlt og mere energisk Kvinde skal man lede længe efter....Sommetider tror jeg hun er født blæksprutte ;-)
Tiden er nu inde til aftenbadet, og så skal jeg vist ikke nå ret meget mere i dag, jeg er brugt og trænger snart til at se min dyne.....
Sønnen og svigerdatteren har indtaget sofaen, der hygges og ses "Blå mænd", jeg har set den før, og synes den er rigtig sjov.

6 kommentarer:

 1. Ingen kaffe???
  U-Ha. Jeg ville være en sur zombie!

  Meen... sådan en omgang pandekager kan jo hjælpe på det meste :o)

  God bedring med halsen!

  SvarSlet
 2. Næhovhov! Gemalen kom også hjem i dag med ondt i halsen, så han kastede sig over hexokain. Det hjælper i følge ham.

  God bedring med halsen - det er træls at være syg og især på denne årstid!

  SvarSlet
 3. Kære Irene
  Sikke nogle lækre pandekager i har fået. - Jeg er helt vild med din termokande... Så har der alligevel sneget sig lidt retro indenfor ;)
  Håber du får en dejlig nattesøvn, knus og godnatknus fra MetteSofie

  SvarSlet
 4. - Og rigtig god bedring, glemte jeg lige at give dig med på vejen ;)
  Knus

  SvarSlet
 5. Godt du mindet mig om pandekagerne til brombærsylt..
  Det er suet med ondt i halsen, husk chokolade også hjælper på det,det smører den ømme hals så det ikke gør ondt at synke..
  God bedring og helene tanker fra øen.

  SvarSlet
 6. Frau Putz..Tak skal du ha', jeg vil gi dig ret, det går bare ikke uden kaffe ;-)

  Piskeriset... Ja det er surt at have ondt, lige i øjeblikket er jeg bare ramt af ALT, men jeg klare det, jeg er jo en stærk Kvinde ;-)

  Mette Sofie...Ja, de pandekager smagte også godt :-)
  Min "retro" termokande er en jeg fik fra min far for ca. 24 år siden og jeg har aldrig haft en der var bedre, den holder bare på varmen,ikke som dem man køber i dag. Sjovt, jeg havde slet ikke tænkt på den som "RETRO" ..SMIL

  Mette Lykke...Jeg må straks afsted efter flødechokolade efter fyraften...SMIL ;-)

  SvarSlet