Så skulle der også laves noget mad... Ynglings retten i huset her er kylling i karry med ananas skiver og kokosmælk... Man tager til 4 personer :
500 gr. Kylling inderfiler
1 ds ananas i skiver
1 pakke champignon (kan undlades)
½ liter fløde (eller en ds. kokosmælk)
1 bouillonterninger
2 tsk karry
lidt mel
salt og peber
Først blandes mel, karry og salt og peber i en pose, og kyllingen puttes i posen og rystes sammen.
Så brunes kylling i magarine på panden
500 gr. Kylling inderfiler
1 ds ananas i skiver
1 pakke champignon (kan undlades)
½ liter fløde (eller en ds. kokosmælk)
1 bouillonterninger
2 tsk karry
lidt mel
salt og peber
Først blandes mel, karry og salt og peber i en pose, og kyllingen puttes i posen og rystes sammen.
Så brunes kylling i magarine på panden
Op i et ovnfast fad...
Så svitses de skiveskårede champignonerne på panden og ovenpå kyllingen
Så svitses de skiveskårede champignonerne på panden og ovenpå kyllingen
ananas saften og fløden (kan erstattes med kokosmælken) koges sammen på samme pande, salt og peber tilsættes...
Og så sovsen over kylling/ananas og i ovnen ved 200 grader i ca 1½ time....Uhmmmm
Og med ris til....
Om lidt skal der spises....og i bad... og så er den dømt "Vild med dans" i tv med kaffe og kanel snegle...
Rigtig god weekend derude i blogland :-)
Det ser rigtigt lækkert ud - skøn fredags mad og guf :-)
SvarSletMums, sikke lækre sager :-)
SvarSletSikke mange billeder af lækre sager! Det er det rene guf :-)
SvarSletLyder bar som perfekt fredagmad, uhm:)
SvarSletTak for opskrift!! Glæder jeg mig til at smage :)
SvarSletSelv tak :-)
SvarSlet