fredag den 25. september 2009

Kylling i karry og kanelsnegle....

Efter fyraften gik jeg i gang med at bage boller til fryseren og så skulle jeg lige prøve en ny opskrift på kanelsnegle..Uhmmmmm
Så skulle der også laves noget mad... Ynglings retten i huset her er kylling i karry med ananas skiver og kokosmælk... Man tager til 4 personer :
500 gr. Kylling inderfiler
1 ds ananas i skiver
1 pakke champignon (kan undlades)
½ liter fløde (eller en ds. kokosmælk)
1 bouillonterninger
2 tsk karry
lidt mel
salt og peber


Først blandes mel, karry og salt og peber i en pose, og kyllingen puttes i posen og rystes sammen.
Så brunes kylling i magarine på panden
Op i et ovnfast fad...
Så svitses de skiveskårede champignonerne på panden og ovenpå kyllingen

så brunes ananaserne på panden i smør og karry...

og ovenpå kyllingen med dem...

ananas saften og fløden (kan erstattes med kokosmælken)  koges sammen på samme pande, salt og peber tilsættes...

Og så sovsen over kylling/ananas og i ovnen ved 200 grader i ca 1½ time....Uhmmmm
Og med ris til....
Om lidt skal der spises....og i bad... og så er den dømt "Vild med dans" i tv med kaffe og kanel snegle...
Rigtig god weekend derude i blogland :-)

6 kommentarer:

  1. Det ser rigtigt lækkert ud - skøn fredags mad og guf :-)

    SvarSlet
  2. Sikke mange billeder af lækre sager! Det er det rene guf :-)

    SvarSlet
  3. Lyder bar som perfekt fredagmad, uhm:)

    SvarSlet
  4. Tak for opskrift!! Glæder jeg mig til at smage :)

    SvarSlet