mandag den 12. oktober 2009

Jagten er gået ind......

Efter fyraften tøffede vi af sted på møbeljagt.
De unge mennesker glæder sig jo helt naturligt til deres første lejlighed og møbeljagten er gået ind. Det er spændende at få lov til at være med, også selvom jeg prøver at holde mig lidt i bagrunden. Men deres og min smag faldt forbavsende nok på de samme møbler, så det var jo ingen sag....
Nu mangler de bare nøglen til lejligheden, så der kan blive målt og bestilt møbler, og jeg er 110 % sikre på at de vil få et fantastisk flot hjem med det valg de i dag har gjort....
Det bliver så spændende alt sammen....og jeg må indrømme at jeg glæder mig lige så meget som dem til at se resultatet.... Billeder vil følge senere;-)
Ellers har det stået på varm suppe med ostebrød til, det er jo lige vejr til det udenfor.....
Om lidt vil jeg smutte ind i min sofa og slappe lidt af inden det snart bliver sengetid, hvor blev dog den mandag lige af?

3 kommentarer:

 1. Tillykke til dem, med deres lejlighed. Kan stadig huske da jeg skulle flytte hjemmefra...

  Puha, det er over 10 år siden.

  Mon ikke det bliver lidt underligt derhjemme i starten?

  Held og lykke til dem.

  SvarSlet
 2. Husk ikke at begå samme fejl som mine forældre - mindre end et halvt år efter, at jeg var flyttet hjemmefra, var mit gamle værelse lavet om til pulterrum, så jeg kunne kun overnatte i stuen, når jeg var på besøg! Det blev til meget få overnatninger, inden jeg helt droppede det, og det havde de lidt svært ved at forstå... :-)

  Kommer de til at bo tæt på?

  SvarSlet
 3. Kære Grith...Tak skal du ha', og jo det bliver vist meget underligt...Men også spændende for dem :-)

  Søde Piskeriset.. Vi har tænk på at hans værelse skal laves til kontor, men stadig med plads til at sove hvis han/de skulle få lyst.
  Og ja, de kommer til at bo meget tæt på, så vi kan nemt ses ;-)

  SvarSlet