onsdag den 21. oktober 2009

Jeg er så glad for min første award...

Tak til søde Mette sofie http://mettesofie.blogspot.com/ som har betænkt mig med denne glade award. Jeg er meget glad for den, da den også er den første, så tusind TAK.

Med awarden følger så en lille opgave som lyder :

-Indsæt en sang der gør dig glad.
-Send videre til så mange du lyster, ingen grænser!
-Fortæl en ting eller to om hver blog du tagger, noget der vil få dem til at smile, får dig til at smile osv..

Sangen jeg vælger er "VELKOMMEN TIL MEDINA" som måske bare er en hitter lige nu, men den gør mig glad og får mig til at synge med hver eneste gang jeg høre den, og derfor bliver det den :-)

Jeg vil give min AWARD videre til nogle af de Bloggere som jeg fast læser og holder af, og mange har vist allerede fået denne Award, men en gang mere kan vel næppe skade ;-)

http://min-kage.blogspot.com/ Får den første Award, hun er nærmest blevet min Guru inden for denne blog verden, hendes fantastiske kager gør mig glad hver gang jeg kikker på dem, hun er bare super dygtig.


http://perletossen.blogspot.com/ skal have en Award, hun er en fantastisk viljestærk Kvinde, med mange projekter i gang, og hendes smukke unika smykker gør mig altid i godt humør, hver eneste dag hvor jeg bære dem i RL :-))

http://petesey.blogspot.com/ skal også have en Award, han skriver levende og energisk om de daglige og politiske ting som røre sig i og omkring ham.. Hans blog giver stof til eftertanke...

http://fam-holmstrand.blogspot.com/ får en Award fra mig forde hun deler ud af sine tanker og følelser lige fra hjertet. Hun formår at at røre noget meget dybt i mig ind imellem med sit frie sind :-)

http://piskeriset.blogspot.com/ vil jeg også give en Award, hendes blog gør mig bare glad og er fyldt med inspiration og gode vibrationer... Nærmest ping-pong :-)

http://lykkesverden.blogspot.com/ skal selvfølgelig også have en Award fra mig, hun er et varmt og kærligt menneske med de rette ord på rette sted, altid parat med en sød kommentar og en hyggelig stemning...Her er der også denne Ping-pong :-)

http://iminegenverden.blogspot.com/ får også en Award, det er ikke så længe siden jeg er begyndt at følge hendes blog, men den er hyggelig og hun laver nogle fine kager.

http://jeanettecowgirl.blogspot.com/ får også en Award, selvom hun ikke skriver så ofte. Men hun kan gøre mig glad og få mig til at smile :-)

http://thefashionblogproject.blogspot.com/ skal have en Award for at have startet en særlig blog, som jeg ser meget frem til at følge :-)

http://frkmuffin.blogspot.com/ skal også have en Award, hendes blog er så sød og rar og med en masse dejlige opskrifter.

Og sidst men ikke mindst ville jeg have givet http://mettesofie.blogspot.com/ en Award, for hun er så sød og har en fantastisk blog med mange fine indlæg, lige fra opskrifter til retro loppefund. Men eftersom det var hende som taggede mig til denne "Yoy make me smile-award", så må jeg vel ikke ;-)

6 kommentarer:

 1. Tak for award'en - også min første.

  Det var sødt af dig!

  Knus Grith

  SvarSlet
 2. Hej Irene
  Jeg rødmer jo helt.... TAK for de meget fine ord :-) Og tak for Awarden.
  Knus

  SvarSlet
 3. Uha da da , mange tak for de fine ord :-)
  Jeg må prøver at få givet den videre..

  Knus
  Janne

  SvarSlet
 4. Tihihi! Jeg må altså indrømme, at jeg har det helt modsat dig mht. Medina - jeg bliver simpelthen så aggressiv når jeg hører den sang! :-D

  Tillykke med awarden - den er fuld fortjent! Tusind tak for de pæne ord - jeg følger op på awarden senere i dag :-)

  SvarSlet
 5. Til lykke med den og Tak for Awarden kære Irene. Jeg har først set den nu. Sorry.

  Knus, Johhn

  SvarSlet