onsdag den 21. oktober 2009

KØD SVINERRI...

Hvor er det bare KLAMT....Ikke om jeg på noget tidspunkt kunne få mig selv til at sætte tænderne i sådan en medisterpølse, og heldigvis for det...Efter gårsdagens TV udsendelse KONTANT på DR1 fik alle vi kød elskere vist noget at tænke på.... Vi har her i huset besluttet at fra nu af hakker vi selv vores kød, og så må vi håbe at det kød vi køber ikke er for gammelt;-) Helt ærligt, har de da slet ingen MORAL i disse butikskæder, handler det udelukkende om PENGE, og så er det komplet lige gyldigt med os intet anende forbrugere.
Svinekød i lammekød, dobbelt så meget fedt som skrevet på pakken, gammelt kød på tarme, beskidte maskiner og det er bare lidt af billedet....De testede jo "KUN" for bestemte ting i gårsdagens undersøgelse, hvad nu hvis de havde lavet en grundigere undersøgelse, så ville det måske vise......Ja hvem ved?????
10.000 Kr. er hvad de får i bøde for at svindle og bedrage så fedtet smelter i stride strømme, det er jo ingenting i forhold til hvad de tjener på fedtet de putter i vores kød og på den genbrug de gør ved at om pakke kødet op til flere gange....Adddddrrrr.... siger jeg bare, hvor er det KLAMT...
HVAD SIGER I ????????

2 kommentarer:

 1. Det er noget forbandet svineri!
  Jeg havde smidt mine gamle kødhakker ud, den var ikke særlig god, men nu køber jeg en ny.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Det er alt for ulækkert.

  Politikken skrev at det langtidsholdbare kød fra fabrikker var bedre. Det er forsejlet.

  Det værste er at det kød som de pakker og pakker om så mange gange, er dyrer end det kød som er fra fabrikkerne hvor der ikke er sådan et svineri.

  Det holder vi os til fra nu af - da vi ikke har råd til at købe kødet fra en lille slagter og så se det blive hakket.

  Men de skulle skamme sig så meget - og bøden skulle være voldsomt meget højere.

  Knus Grith

  SvarSlet