mandag den 26. oktober 2009

MØRKELEG..

Det er mørkt når man står op og skal arbejde og det er mørkt igen når man har fri.... Dagene er så lange, mørke og triste og ikke mindst våde... Og når man så endelig har fri fra arbejde, har man 1000 ting at skulle nå, så hvor blev lige den mandag af?

Min søndag gik med rengøring, madlavning og loppemarked besøg, men intet kom med hjem.. Udover det hyggede vi med sønnen og svigerdatteren, spiste lækker mad og så forbrydelsen.

Vi er i huset ved at lave en masse små forandringer, efter sønnen er flyttet hjemmefra skal der jo laves lidt om, hans værelse skal være kontor... Det føre så en masse andre ændringer med sig, for sønnen ville gerne have de 2 skriveborde med sig, som vi brugte.... Nu skal vi jo bruge hans gamle lange bordplade.....Det bliver spændende at se hvad det ender op med.... Men der er mange planer, bla. skal der flyttes et stort skab og en kæmpe gammel komode og måske også den gamle fine brændeovn.....

I morgen skal der arbejdes, og så skal jeg vist en tur forbi Netto efter fyraften, det kunne jo være de havde noget spændende...
Ellers skal jeg bare slappe af i morgen aften, jeg trænger.....

3 kommentarer:

  1. Åh ja det er godt nok blevet mørkt, men snart kommer julelysene frem, det er hyggeligt..

    SvarSlet
  2. Kære mette Lykke..Jeg elsker at du altid er optimist og bringer et smil på mine læber her på en trist tirsdag morgen... Tak for det :-)
    Knus Irene

    SvarSlet
  3. Fedt billede, du har fået taget der :)

    SvarSlet