mandag den 2. november 2009

Hygge sysler..

Jeg er begyndt at klippe ud, måske bliver det til julekort/til og fra kort eller måske til en uro eller lignenede, men jeg hygger mig imens og det er det vigtigste.....
Jeg føler at min hverdag er ved at blive normal igen, små pauser titter frem og der bliver korte øjeblikke hvor der også er tid til små sysler....Lad det fortsætte sådan, så bliver der måske også tid til endelig at læse 3. Bog af Stieg Larsson.....
Dagen har været fyldt med regn, indkøb og madlavning og om lidt bliver der også tid til kaffe og varme æbleskiver...Uhmmmm det er lige vejr til det i dag,ikk ;-)
HJÆLP....Er der nogen som kan fortælle mig hvordan man sætter et video klip(youtube musik) ind på bloggen i stedet for billedet ovenover??????

8 kommentarer:

 1. Jeg har også lige købt ind til lidt jule-klipperier, der skal nok komme en dag hvor jeg lige trænger..
  Her er dagen gået med julegaveindkøb, en tur i Kvickly og lidt praktiske ting.. Nu skal det blive godt med en berliner, min ynglings-julekage:)

  SvarSlet
 2. Dejligt det ikke kun er mig der er begyndt at jule lidt...

  Gad altså godt vide hvordan man i det hele taget får sat et klip fra youtube ind på bloggen...

  Hyggehygge og rigtig god aften
  Marianne

  SvarSlet
 3. På YouTube er der i en boks i højre side til hver video. Der er 2 linjer hvor der står 'URL' og 'embed'. Urlen kan du bruge hvis du vil linke til videoen. Hvis du vil ha' selve videoen lagt på bloggen skal du kopiere tekststrengen 'embed' og sætte den direkte ind i teksten (der kan være en fordel at vælge 'rediger HTML' i stedet for 'skriv' mens du sætter den ind). God fornøjelse! :-)

  SvarSlet
 4. Søde MissMuffin, ja julen nærmer sig med raske skridt, og lige som dig er jeg også så småt begyndt at købe små gaver ind til jul, og pynten er sat igang :-)

  SvarSlet
 5. Kære Marianne, Så lad os "jule" sammen :-) Jeg glæder mig til at følge din blog i den kommende jule tid.
  Og se nu lige kommentaren fra Klidmosteren ang. video klip...Det virker nemlig og det var pære nemt ;-)

  SvarSlet
 6. Tusind TAK for din STORE KÆMPE hjælp Klidmosten, det havde jeg ikke selv regnet ud, men hvor var det dog nemt :-) Tusind Tak

  SvarSlet
 7. Kildemosteren !!! Du er en SKAT !!!

  100.0000 Tak for hjælpen !

  SvarSlet