søndag den 29. november 2009

Og hvem kan så lige bestemme sig?


Hylde op og hylde ned, hylde hen og hylde tilbage...Ja, hvem kan så lige bestemme sig for hvilket lys som skal købes???????
Besøget hos Miss Candelight igår, var en kæmpe stor prøvelse....Hvad farve? Hvilken form? Hvor mange? Og hvad med alle hendes skønne dekorationer.... Jeg slæbte lys hjem.....En enkelt dekoration blev det også til....... Og så er jeg enda sindsyg ireterret over at jeg ikke købte flere lys, og nogle fede høje "træer" lavet af græne og sølv.....Og ikke mindst er jeg ked af at jeg ikke fik det med hjem som jeg lige mangler i dag...EN ADVENTS DEKORATION..... Hun havde ellers de skønneste advents dekorationer. Okay så, så må jeg vel se at få lavet en selv....måske når jeg det til næste søndag ;-) Lysene har jeg ihvertfald....

Så var det lige at samtalen i aften faldt på "Hvilke julekalenderere de i år sender på DR1 og TV2 "....
"Jesus og Josephine" og "Pagten", hmmmm... Og så gik snakken ellers om hvilken Julekalendre som i årenes løb har været de bedste....og ikke mindst de værste....
Jeg kom frem til de 3 jeg bedst har kunnet li, "Jul i gammelby", "The julekalender", og "Jul på vesterbro"...
Den værste af ALLE var "Poul og Nulle i hullet", hold da k... hvor var den stor slem......
Hvad siger i, hvilke er jeres favoritter ?

3 kommentarer:

 1. Sikke mange lys- jeg kan godt forstå du har svært ved at bestemme dig:)

  Jeg er helt klart stor fan af Pyrus, den elsker jeg stadig at se:)
  Ellers var Nissebanden altså også alt for god... The Julekalender kan jeg også godt lige grine af, men det siger mig ikke så meget. Jeg kan bedst li de romantiske børnefortællinger, haha:)

  SvarSlet
 2. Jamen Mrs Cakeaholic... Du skal da bare åbne for dit fjernsyn hele december, for de sender skam din (og min)yndlingsjulekalender "Jul i Gammelby" igen i år!
  dog uden Poul Thomsen og Balder, men med klippe-klistre-dimse-lege-indlæg med Shane i stedet, og så kunne man jo godt gå hen og blive lidt inspireret, tror jeg.

  SvarSlet
 3. Jul i Gammelby!
  ... derefter Jul på Slottet... hm... tredjepladsen er jeg lidt i tvivl om, for der er jo lavet så mange gode. Sidste år ville jeg faktisk købe Jul i Gammelby, men kunne ikke skaffe den, og i år, hvor jeg fandt den på nettet, har jeg så valgt at købe Vinterbyøster! Det er godt nok mange år siden, jeg har set den :-)

  SvarSlet