torsdag den 9. april 2009

Sådan en smuk tur :-)

Sådan en smuk og dejlig tur vi havde i dag til stranden, det blev til mange timers hygge, gå ture, lækre sandwich og dejlig is og over 100 billeder fik jeg taget. Ikke alle er lige gode, men jeg er tilfreds :-)
Mine kinder "strammer" helt af alt den dejlige sol, og jeg er glad for at jeg havde husket mine nye solbriller, for de var godt nok tiltrængt...Solen varmede dejligt, og der var ikke en vind til at forstyre den.

Vandet var smukt som solen sådan skinnede ned i det, og bølgernes brus fik mig til at slappe fuldstændig af. Bølger har en meget stærk beroligende virkning på mig, jeg elsker det :-)

Denne svane var meget fotogen, den nærmest svømmede efter mig og mit kamera, jeg fik en masse billeder af den i kassen, og dem vil jeg vise en anden dag, men smuk er den :-)


Sidst på eftermiddagen tog vi så afsked med havet igen og kørte hjem, det har været en fantastisk dejlig dag, og jeg er glad og i godt humør men også træt, sådan at være ved havet en hel dag kan godt gøre træt...
I morgen kommer min anden dejlige veninde, det glæder jeg mig også til, vi skal rigtig snakke og nørkle de næste par dage :-)
Men nu er det tid til nyhederne i tv og så har jeg lige et par små hængepartier som skal klares inden i morgen.....Ingen kommentarer:

Send en kommentar