lørdag den 23. januar 2010

Ensom..


Himmelen er så smuk her til morgen, så jeg måtte ud og tage et billede som det første..Her faldt jeg over denne smukke ensomme rose i forfald, men trods vind og vejr har den på mystisk vis overlevet. Selvom den er vissen, er den smuk og få mine tanker hen på at det snart er forår.
Min nat har været ganske rædsom, jeg har vendt og drejet mig, kikket på uret, op i luften og prøvet alverdens trix for at falde i søvn. Den smugle det er blevet til af søvn, har hutigt været overstået, for min arm har gjort så forfærdelig ondt i nat, og ikke givet mig fred....Hold op hvor er jeg træt og træt af at have ondt i den pokkers arm. Og for det ikke skal være løgn, har jeg også nået at have det ledeste mararidt man kan tænke, sådan et som man er i tvivl om nu er virkelig eller bare et mareridt..Jeg vil spare jer for detaljerne.
Men, jeg skal igang, morgenmaden er spist, kaffen drukket og nu skal der lægges kage sammen til i morgen.
Fortsat god lørdag til jer alle:-)
Kender i det, at vågne op og ikke vide om jeres mararidt er drøm eller virkelighed?

3 kommentarer:

 1. Puh sikke en nat. Hvor surt med de smerter i armen - er det kun total hvile af armen der kan forhindre dem. Måske du har lavet ekstra nu med kagen og der derfor er større smerter. Når man sådan halvsover kan man sagtens drømme/have mareridt og er forfærdeligt når man vågner op og ikke ved om det er virkelighed!For et par år siden havde jeg et så forfærdeligt mareridt om min søster at jeg bare måtte ringe til hende som det første morgenen efter! Aftenen igår lød nu hyggelig! God weekend. KNUS

  SvarSlet
 2. Jamen det har da været en rædsom nat..
  Du skal nok have noget smertestillende til den arm.. Og hvile skal der også til..

  Jo tak jeg har lidt meget af onde drømme, som ikke vil vige for det skarpeste sollys, Det kan sidde i kroppen længe..

  Og i dag er det så den stor kage finale dag.. Uha jeg er spændt..

  SvarSlet
 3. Æv med din arm... Kender det desvære alt for godt.... Håber at du trods alt kan hygge dig med at lave kagen, og det ikke bare bliver øv, pga smerter.


  Sender en masse gode tanker.

  Hyggehygge

  SvarSlet