onsdag den 27. januar 2010

Igen og igen


Igen vælter det ned fra oven med store fede snefnug, de kommer i sådan en fart at alt snart vil være dækket under en stor tyk dyne af sne....Jeg GIDER IKKE mere sne, jeg har fået mere end nok for denne gang...
Jeg savner blomster, farver og grønt, at sidde ude i min have med min bog og nyde solen varme en'... Åh..lad os snart få noget varme..
Gid man kunne pakke sin kuffert og rejse ned i varmen, sådan en tur til Tailand ville ikke være tosset (Nyd de sidste dage min ven), for her er simpelthen for koldt i lille Danmark..
Og hvad kan jeg så lave....ingen ting...bare sidde her i min sofa, under et varmt tæppe og læse min bog, glo tv og måske gå mig en tur... Er i klar over derude, hvor svært det er at skulle lave alt med sin venstre hånd?
For det første er det svært, for det andet tager det dobbelt eller 3 dobbelt så lang tid, og så har det ydermere en masse begrændsninger....Tro mig, det er mega svært ikke at kunne bruge højre arm.
Nu er det Stieg Larsson tid, ha' en rigtig god snestorms formiddag derude.

4 kommentarer:

 1. Hold ud..
  Armen bliver god.
  Og foråret kommer om 55 dage..
  Opmuntrende smil og knuz.

  SvarSlet
 2. JA.. det er desværre sådan jeg har det altid... Bare det at gå på wc.. kræver godt nok tilvænning !

  Skære skiver af et fransbrød, kan være totalt umuligt... osv osv.

  Håber din arm snart bliver god igen !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Jeg har først lige opdaget din blog nu og er vildt imponeret over dine kager! Især den med goldbanen er helt gennemført med mange fine detaljer..
  Mvh Louise

  SvarSlet
 4. Hvor er det altså surt og frustrende! Og så lige højre hånd. Håber du får det bedre hurtigt med tilstrækkelig hvile og kagen er endnu mere imponerende når man ser opbygningen. KNUS

  SvarSlet