onsdag den 27. januar 2010

Snestormen raser over Sjælland


Så blev det altså vores tur, her på Sjælland, til at opleve snestorm....Vejret er totalt vildt udenfor, det er bidende koldt og sneen falder i store fede fnug og i en gevaldig fart..Og så fyer det rigtig meget...

Jeg vovede mig ud, for at gå en tur, men jeg vil nu nok sige, at det ikke var nogen fornøjelse...At kikke ned i sneen på vejen og mærke den bidende kulde og iskolde snefnug på kinderne, var ikke sjovt, så da jeg endelig var hjemme igen, krøb jeg ind under det varme tæppe og fik læst dagens post..

I vores indkørsel ligger der en ordentlig bunke fygesne, jeg kan heldigvis ikke rydde det væk (min arm), så må vi se om manden kan komme ind i garagen når han kommer fra arbejde i aften, ellers må han igang med skovlen.
Men sikke et vejr, og jeg som troede det var slut nu med sne for denne gang..Snydt grønært....

3 kommentarer:

 1. Her er det regn der kommer ned og der er har været tøvejr..
  Aften og nat byder vidst på frost, så her skal nok blive glat!
  Møgvejr, der mangler noget forår gør der!

  SvarSlet
 2. Braaa her er det også snestorm..

  SvarSlet
 3. Ja sikke et vejr - jeg havde 3 grædende børn på turen hjem fra børnehaven - Petra græd: Jeg kan ikke lide sne på mine kinder - av av av.

  Det var ikke en hyggelig tur - dog har vi nogle til at rydde gården for sne ( nok eneste fordel ved stadig at bo i lejlighed ) God arbejdslyst til manden ;o)

  Knus Grith

  SvarSlet