søndag den 17. januar 2010

På loftet sidder ......


Gråt og trist ser det ud udenfor, og hunde koldt oveni. Jeg tror desværre der kommer merer sne :-(
Det har ellers været en dejlig weekend, hvor jeg har fået ladet op til ugen som kommer, jeg har gået sent i seng og sovet længe, sådan skal det være...Men hold op hvor går sådan en weekend dog alt for hurtigt.
Jeg sidder her og lytter, det banker, og først troede jeg det var ovre ved en af naboerne, men det tror jeg desværre ikke mere, jeg er squ bange for at vi har fået mus på loftet eller måske en fugl....Øv....det kommer manden altså til at kikke på når han enegang står op..
I dag skal jeg lave en masse, vaske gulv (derfor støvsugede jeg kl halv 1 i nat), bage pandekager til vores aftensmad (sønnen og svigerdatteren kommer), udstikke blade til kagen, ordne badeværelser og nogle andre småting...Måske skulle jeg se at komme igang .
Fortsat god søndag til alle jer som kikker med :-)

2 kommentarer:

 1. Masser at lave for dig idag - hvor er rosen blevet fin. Håber det er en enkelt mus og ikke en hel familie!!! Bor din søn og kæreste sammen? Og hvor gammel er han? Fortæller tit min søn at man tit flytter hjemmefra i DK i 17-18 års alderen hvilket han finder utroligt. Hernede er der jo 3 års militærtjeneste så ingen flytter hjemmefra før det er overstået! God weekend! KNUS

  SvarSlet
 2. Kære Tina. Masser af lave, men også i et hyggeligt tempo :-)
  Ja, sønnen og svigerdatter bor sammen, han er 19 og hun er snart 18 år.
  Godt det ikke er min som skal i militærtjeneste, han trak heldigvis fri nummer, så han slap og hans mor blev så glad ;-)
  Knus

  SvarSlet