lørdag den 13. marts 2010

X-Faktor - Hvad mener du?

Jeg er simpelthen nød til at dele mine synspunkter omkring X-Faktor med jer. Jeg er OGSÅ en af dem som hver fredag troligt sidder klinet op foran skærmen og følger med.
Og i går aftes var spændingen kolosal.
Derfor måtte jeg i dag se genudsendelsen for ligesom at få helt styr på hvad det egentlig var der skete.
Jeg fandt kameraet frem, og vupti, her er så lidt billeder fra X-Faktor's genudsendelse, meget rørende og medrivende..
Men så er det jeg lige må ytre min mening om aftenens forløb, set med mine øjne...
KÆMPE STOR FEJLTAGELSE.....
Anna skulle bestemt ikke være sendt ud i aften, hendes stemme er total fed, og aftenens sang var da helt fantastisk med hendes dejlige stemme...Hun er et kæmpe talent.
MEN dermed mener jeg heller ikke at Jesper skulle have været sendt ud, for sikke en dejlig og helt speciel stemme han også har..Godt nok var aftenens sang ikke den bedste han har sunget, men han kan noget med den stemme, og så er han kun 15 år.
Så kommer jeg til Thomas, han er og bliver et naturtalent..Han er ganske enkelt født til at synge..sådan..
Og Tine, hendes rå og helt igennem spændende stemme, fik heldigvis også rigtig mange stemmer, for hendes stemme er også noget ganske særligt.
MEN...MEN...MEN....Nu er det så jeg kommer med min helt egen mening om The Fireflies, jeg beklager, men dem er jeg bestemt ikke vild med...Efter min mening burde de være blevet sendt hjem for meget længe siden. Jeg måtte lige give dem en ekstra chance i dag i genudsendelsen, MEN jeg bryder mig altså ikke om deres måde at synge på og deres stemmer, jeg forstår virkelig ikke hvad folk synes er så fantastisk ved dem?
Måske er hende den tynde lyshårede's stemme faktisk ret god, og hende den mørk hårede er også okay, men SAMMEN....Hmmm NEJ ikke i mine øre ihvertfald...
Så trist er det, at vi på fredag må undvære Anna, men sådan er spillet jo, og livet går jo også viderer...
Hvad mener i om X-Faktor og dens afgørelse i går?

4 kommentarer:

 1. Er rigtig æv over at Anna røg ud.. Forstår det ikke !!! Men vil heller ikke af med Jesper, hans stemme er jeg meget vild med...

  Tine... er ikke min kop the.. Der er et eller andet ved hendes person der gør mig irriteret !!

  Thomas er skide god...Men.. for mig er hans stemme og stil, lidt for kopi agtig.. Men køber sikkert hans cd !!!

  The Spyflies.. er bare ... badderbad.. De skal UD næste gang, ellers gider jeg ikke se med mere !!!

  SvarSlet
 2. Hæ-hæ! Jeg har ikke rigtigt nogen mening om deres sangtalenter... men er en del imod de der "konstruerede grupper". Hvis der ikke er gode grupper nok, så mener jeg det er dybt urimeligt, at de danner nogen til lejligheden.

  Til gengæld må ham Thomas godt pynte på min CD-hylde ;)
  (Hvis han kan være der in person)

  SvarSlet
 3. Ved du hvad..Jeg kunne seriøst ikke være mere enig med dig! The Fireflies har virkelig ikke en god stemme, jo måske har de, men de rammer ofte de forkerte toner og hvordan de kan komme videre, fatter jeg virkelig ikke! Jeg stortudet igår da Anna røg ud, selvom jeg ikke har fuldt så godt med, jeg tror det er anden eller tredje gang jeg ser x-factor 2010, men Anna og Thomas har fanget mig, jeg håber seriøst Anna får lavet en plade.. Jeg kommer ikke til at glemme denne gangs x-factor

  SvarSlet
 4. Jeg er også HELT enig! Fireflies skulle være røget ud for længst! Anna burde efter min mening være gået længere end dette.. Men min favorit er altså Thomas.. - Han er helt fantastisk. Så Thomas på 1. pladsen, Tine som nr. 2, og Jesper som nr. 3. Sådan håber jeg det ender! - Nu hvor Anna og Jesper ikke længere skal dyste om 3. pladsen ;)

  SvarSlet