I går aftes tilberedte jeg den nok mest perfekte kylling jeg længe har lavet.
Vi skulle have et par store kyllinge bryster, og min ide' var så at lave dem i ovnen.
Jeg skar en dyb lomme i hvert bryst stykke,
smurte en god skefuld grøn pesto ind i,
fyldte en fint hakket frisk rød chili derind
og nogle soltørrede tomater i olie røg samme vej.
Derefter fik hvert bryst en omgang peber og blev svøbt i bacon.
Ind i ovnen ved 200 grader i 1 time, og wupti, havde jeg de skønneste kyllinge "ruller".
Dertil en dejlig pasta salat med både frugt og grøntsager i.
Det ser rigtig godt og fristende ud med de kyllingebrystruller, den ide gemmer jeg!
SvarSletJeg kan ikke lide pastasalat, fordi pastaen er kold, - en af de få ting jeg bare ikke kan spise:-) men der er et dejligt farvespil i salaten!
Knus
Vibeke
Ummm det lyder også bare lækkert !
SvarSlet