torsdag den 15. april 2010

Kylling på den perfekte måde...

I går aftes tilberedte jeg den nok mest perfekte kylling jeg længe har lavet.
Vi skulle have et par store kyllinge bryster, og min ide' var så at lave dem i ovnen.
Jeg skar en dyb lomme i hvert bryst stykke,
 smurte en god skefuld grøn pesto ind i,
 fyldte en fint hakket frisk rød chili derind
 og nogle soltørrede tomater i olie røg samme vej.
 Derefter fik hvert bryst en omgang peber og blev svøbt i bacon.
Ind i ovnen ved 200 grader i 1 time, og wupti, havde jeg de skønneste kyllinge "ruller".
Dertil en dejlig pasta salat med både frugt og grøntsager i.

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig godt og fristende ud med de kyllingebrystruller, den ide gemmer jeg!
    Jeg kan ikke lide pastasalat, fordi pastaen er kold, - en af de få ting jeg bare ikke kan spise:-) men der er et dejligt farvespil i salaten!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  2. Ummm det lyder også bare lækkert !

    SvarSlet