lørdag den 12. juni 2010

Hjerneblødning....

Pludselig.....lige imens jeg skulle til at skrive et nyt indlæg her på bloggen, skete det.....Min computer fik en hjerneblødning og afgik ved døden.....En sølle trøst, den led ikke, det tog mindre end 1 sekund så var det overstået.
Men stakkels mig, alle mine uerstattelig Links er gået tabt, lige som en masse dejlige billeder SNØFT, HULK OG RIVEN MIG I HÅRET, hvad gør jeg nu........
En ny computer må til, og det i en vældig fart, jeg kan simpelthen ikke undvære min højt elskede computer, men om jeg gider alt det bøvl lige nu....? NEJ, overhovedet slet ikke.....
Det mit indlæg skulle have handlet om, må komme i morgen, nu er jeg træt og min mand vil gerne have sin computer igen.......Så lad os i fællesskab medgive en sidste hilsen til min afdøde computer "HVIL I FRED" (også selvom du tog alle mine kære links og billeder med i graven)

3 kommentarer:

 1. Kære Irene

  ÅH NEJ!!! Hvor jeg føler med dig ... det er bare det værste, som kan ske. De kan i det mindste have den anstændighed at dø lidt langsomt, så vi kan nå at tappe dem for alle vores oplysninger.
  Jeg håber, at du snart får en ny!

  God weekend til dig.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 2. Det er så træls, men det er muligt de kan reddes, jeg gjorde det for en veninde da hendes døde.

  Det er noget besværlig men det lykkedes, men man skal bruge en ekstern hardisk kasse, altså en kasse der ikke er en harddisk i, så man kan flytte den i computeren over i og så sætte den til en anden computer og tage tingene ud.

  Det er måske et forsøg vær.
  Du kan jo skrive hvis det er.

  Knus Grith

  SvarSlet
 3. Ohhh shit.. Lyder skidt !

  Tror heller jeg må lave backup af min pc i dag, den er ved at være gammel... også kan man jo aldrig vide...

  SvarSlet