tirsdag den 3. august 2010

Morgen Frisk..

Morgen Frisk er jeg ikke, tværtom, jeg er død træt og mine øjenlåg er tunge som muresten, men alligevel elsker jeg mine stille stunder her om morgenen, med min kaffe, en tur rundt i haven og min pc, inden dagens arbejde kalder.... Der er ikke noget bedre en tid om morgenen, til bare at vågne stille og roligt op i sine egene tanker.
I haven var det begyndt at små regne lidt, men alligevel står mine latyrus så fint, og duften er vidunderlig.
Mine tanker går her til morgen til min veninde, jeg må endnu engang tage hatten af for hende og hendes vilje styrke til at gøre lige det hun drømmer om. At hoppe ud i det, turde, og bare gå efter sin drøm....
Hendes projekt er STORT, men hun tør, vil og jeg er sikker på hun også kan, selvom vejen bliver lang og sej, så ved jeg at det vil lykkedes hende, for hun er en sej Kvinde med en energi og vilje som man skal lede længe efter....Jeg ønsker hende i hvertfald held og lykke på vejen, og min hjælp skal nok være der hvis hun trænger......

5 kommentarer:

 1. Ja, morgenstund har guld i mund. Det er ikke helt løgn. Dine billeder af Lathyrus gør mig nostalgisk. I min barndom stod de overalt. Kan se flere steder, at de igen er ved at komme på mode. Har prøvet at dufte til dem. Synes ikke, at de dufter mere, men ved ikke om det bare er min lugtesans der er forringet.
  Gode venner er guld værd. Godt din veninde har dig!
  Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Hej Jette... Latyrus er også en blomst fra min barndom, og jeg har i mange år ikke set noget til dem, men så fik jeg et par aflæggere af en god ven, og de både dufter og pryder med deres fine farver...
  Dem du er stødt på er sikkert de "vilde" latyrus, de dufter nemlig ikke.
  Knus Irene

  SvarSlet
 3. Hej Irene. Jeg vidste ikke at der både var latyrus med og uden duft. Så er der stadig håb om at min lugtesans ikke er helt kaput :-) Har oplevet det samme med violer, som jeg syntes duftede helt vidunderligt da jeg var barn (kan næsten fornemme den skønne duft lige nu hvor jeg tænker tilbage). Idag synes jeg heller ikke de dufter af noget.
  Kærlig hilsen Jette

  SvarSlet
 4. Hej Jette.... Det med de "vilde" latyrus og ingen lugt er rigtig nok, jeg har selv et eksemplar, de lugter ikke... Men violer, det ved jeg faktisk ikke om der også er nogen uden duft... Men hvad så med liljekonvaller, kan du dufte dem?
  Knus Irene

  SvarSlet
 5. Hej Irene. Jo jeg kan jo godt dufte liljekonvaller og har dem faktisk selv i haven. Nå, så er jeg måske slet ikke så affældig, som jeg ellers bildte mig ind :-)
  PS: Og naboen skal have hakkebøffer med løg kan jeg lige dufte - pokkers den kun står på kold mad her idag. En hakkedreng havde ikke været at kimse af :-)
  Nå, det må blive imorgen! Knus Jette

  SvarSlet